povahovo to že som lenivá a tvrdohlavá, citovo to aby som sa znovu naučila veriť a fyzicky to že si chcem zhodiť brucho :/ ale inak som fakt spokojná čiže nie som vobec
ja som docela spokojna so sebou su sice veci ktore by som zmenila ale najviac by ma chcel menit moj priatel mam 20 a som dost uletena blazniva baba a priatel by chcel niekoho vaznejsieho niekoho s inymi nazormi ako mam ja...cize zenu na urovni no ja som rada ze som taka aka som mam rada svoj slovnik svoje spravanie proste mam sa rada aj s chybami ktore mam a to ako reagujem na dane okolnosti a nechcem sa menit lenze svojho priatela velmi milujem a nechcem ho stratit takze sa predsa len musim zacat menit uplne od zakladov.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A chorobne túžim po prirodzene ryšavých vlasoch...
Chcem byť oveľa lepšia, pre niektorých ľudí. A nechcem sa správať ako malá ufňukaná sebaľútostivá deštruktívna melancholická slzyroniaca špinka.