naprv by som chcela neprepadnut v tomto rocniku potom uspesne zmaturovat (aspon v ramci MOJICH moznosti potom si najst nejaku mne vyhovujucu pracu, zalozit si rodinu a k nej niekolko materialnych veci, mat skvely dochodok (nie len po financnej stranke) a zomriet so slzami stastia v ociach =P tot vse v mojom kratkom, ubohom zivote
chcem zit v Irsku alebo Ameriku a mat pracu kt.ma bude bavit,chcem byt uspesna,ano som perfekcionalistka...tiez karieristka a o manzelovi,detoch a utulnej pernikovej chalupke vonkoncom nesnivam tiez chcem akcny a energicky zivot,stale nieco zazivat,byt v neustalom pohybe...summa summarum-chcem byt femme fatale 21.storocia
dneska som cestou zo skoly silno uvazovala nad buducnostou a moje doterajsie sny a ciele niektore som tak trochu prehodnotila na opacne,ale co sa tyka kariery a skoly to sa vobec nemeni,len ta citova stranka mi stale kolise inymi smermi...
To ja moc nemusím lebo ekd si bohatý nevieš kedy kdo čo anteba vymyslí rodinu ti akdekdo ohrozuje...nemáš jednoducho taký dobrý spanok
Ja cem v živote jedno pekný domček ,auto(šeskový golf ),dobrú robotu,peknú manželkua ešte krajšie deti , mat peniaze tak akorát semtam kúpim nejakú elektroniku do domu raz dva krát doroka dovolenka a hlavne cembyť zdravý .....a štastný
ešte nejaký pekný psík a hlavne tu milujúcu rodinku
Ps :hladám ženu čo ma rodinny dom šeskový golf a nejde mi sušné sedavé zamestnanie a ešte mi splodí dve krasne deti XD
Heh a kým nebudu deti tak silno užívať z manželkou vždy a všade XD Proste cem byť aspon s časti taký ako moj otec ak sa podary samozrejme lepší uuu už sa tešíím ked ma zas zobere na futballl alebo dočeska za priatelmy na chladenú plzeň zase pánska jazda..(lebo mama by krkala XD že moc pijem ) čo oči nevidia to srdce nebolí XD
Čo chcem dosiahnuť ? Aby bol svet dnes krajší ako bol včera a škaredší ako bude zajtra Každý deň niečo dosahujem. Nemusím zachrániť polku sveta, ani mať veľa peňazí. Stačí ked si na smrteľnej posteli uvedomím, že som dosiahla všetko čo som mohla
no ja si chcem hlavne najsť nejakú babu a hlavne taku čo nebude mať rada moju kreditku ale mna a potom chcem postaviť dom nechcem byt, a chcem aby som ma zdravie a peniazu pojdu aj samé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a vazne....rodinu, karieru co ma bavit bude, dobreho manzela, deti, priatelov vela vidiet, zazit... staci
ORGAZMUS
ísť do írska a tam písať
fajčiť také tie dlhé cigára ako mala Starbuck alebo Baltar
vyhýbať sa pozitívnym usporiadaným upraveným chujom, pre ktorých sú nepokrčené papiere prioritou
A just si odovzdať tie papiere pokrčené.
To ja moc nemusím lebo ekd si bohatý nevieš kedy kdo čo anteba vymyslí rodinu ti akdekdo ohrozuje...nemáš jednoducho taký dobrý spanok
Ja cem v živote jedno pekný domček ,auto(šeskový golf ),dobrú robotu,peknú manželkua ešte krajšie deti , mat peniaze tak akorát semtam kúpim nejakú elektroniku do domu raz dva krát doroka dovolenka a hlavne cembyť zdravý .....a štastný
ešte nejaký pekný psík a hlavne tu milujúcu rodinku
Ps :hladám ženu čo ma rodinny dom šeskový golf a nejde mi sušné sedavé zamestnanie a ešte mi splodí dve krasne deti XD
toš moja ilúzia
Kariéra, kariérizmus ...
Akosi veľa ľudí si v živote zakladá na tom, aby dobre pracovali pre šťastie niekoho iného ... A ja to vôbec nechápem ...
Ja skúsim len nesmelo podotknúť, že aj hladujúce deti v Afrike spadajú pod množinu hladujúcich ľudí