Ťažko povedať...podľa toho aky je to typ človeka... a či mu chceš dať poriadny darček za ktorý aj čosi vysolíš alebo niečo vtipné čo ho poteší a zabije to všetky ostatné darčeky,ktoré dostane...
@sveter to nie je o tom či ho poznám alebo nepoznám ( a myslím si, že ho poznám dosť dobre) ale o tom, že má všetko čo potrebuje a prednedávnom boli Vianoce takže to čo chcel som mu dala pod stromček @ps102 nad tým som už rozmýšľala ale myslím si, že na 20tku to je dosť úbohý darček + ako napísala @mielikki je to dosť neosobné @j.v.stalin na také hrátky si myslím, že mu stačí frajerka @mygate pre neho však aspoň 100 takých @mielikki aj ja si myslím, že fľaša je dosť neosobná ...rozmýšľala som nad nejakou atrakciou typu skok z lietadla alebo čosi také ale neviem oblečenie má takže to mu nechcem dávať, šetrí si na auto ale peniaze mi tiež neosobné prídu tak neviem
@dumbledore keby sa jednalo o mňa tak by som s knihou bola maximálne spokojná ale brat veľký čitateľ nie je netvrdím, že nečíta vôbec ale určite nie toľko aby ho kniha potešila na narodky @dungo99 frajerku má nechcem robiť rozbroje
@dumbledore veď to že on má oblečenia až až aj slušné aj také na flákanie sa s kamošmi- rozmýšľala som, že by som mu kúpila košeľu, lebo má len 2 ale to by si musel ísť skúsiť a vybrať sám a nebolo by z toho prekvapko
@dumbledore to tiež má ...nie nehrá, kedysi plával súťažne ale už nepláva, teraz sa skôr venuje posilovaniu ale nie až tak, že by som rozmýšľala nad nejakým darčekom z takého zamerania @mielikki a môj brat je práveže v tomto úplne naopak on si radšej sám niečo kúpi- niečo čo sa mu páči, sadne mu to a vie, že to bude nosiť ako keby mu mal oblečko dakto iný kupovať.... a ešte k tým financiám - neviem to záleží od darčeka ak by som mu kupovala niečo čím by som si bola istá, že sa mu to bude páčiť a že to využije tak som ochotná aj viac minúť ale keby som mu mala len dáku blbosť kupovať tak na to nemienim vycálovať neviem koľko €
@dumbledore však vravím, že sa kus posilovaniu venuje, trochu s počítačmi majstruje, často niečo vyrezáva z dreva alebo si niečo vyrába, športu sa venuje len tak amatérsky - nie je súčasťou žiadneho tímu alebo družstva a jeho hlavným zdrojom zábavy sú kamaráti a blbnutie s nimi
nehra hry? nevies mu kupit daku giftcard do....odkial sa to tie hry kupuju? do toho? ja to chcem dat kamosovi na narodky ale musim od jeho baby zistit skade to kupuju lebo vzdy zabudnem
Peknu tasku este mozes, kozene rukavice... alebo este taky sal spojeny na oboch koncoch, uz to nosia aj pani.
PS: ked vravis, ze posiluje, darcek ktoremu sa zarucene potesi su KOZENE rukavice na posilnovanie (musi mat aj taky suchy zips na zapesti). To sa vzdy zide a my chlapi milujeme sportove darceky!
@petikfetik ďakujem za radau asi mu kúpim hodinky keďže žiadne nemá a myslím, že by sa mu hodili a ešte dačo k tomu ...toto ma vážne nenapadlo a je to dobrý nápad takže som ozaj vďačná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
tak nakoniec dostane kapelové tričko a možno k tomu ešte pribalím nejakú blbosť (možno budem dobrá sestra a aj tú fľašu pribalím
@ps102 nad tým som už rozmýšľala ale myslím si, že na 20tku to je dosť úbohý darček + ako napísala @mielikki je to dosť neosobné
@j.v.stalin na také hrátky si myslím, že mu stačí frajerka
@mygate pre neho však aspoň 100 takých
@mielikki aj ja si myslím, že fľaša je dosť neosobná ...rozmýšľala som nad nejakou atrakciou typu skok z lietadla alebo čosi také ale neviem oblečenie má takže to mu nechcem dávať, šetrí si na auto ale peniaze mi tiež neosobné prídu tak neviem
@dungo99 frajerku má nechcem robiť rozbroje
a kapeltričko bolo niečo, čo chcel, ale zdalo sa mu to drahé na to, aby si kupoval sám
a hlavne teda závisí od toho, koľko chceš nańho minúť
@mielikki a môj brat je práveže v tomto úplne naopak on si radšej sám niečo kúpi- niečo čo sa mu páči, sadne mu to a vie, že to bude nosiť ako keby mu mal oblečko dakto iný kupovať.... a ešte k tým financiám - neviem to záleží od darčeka ak by som mu kupovala niečo čím by som si bola istá, že sa mu to bude páčiť a že to využije tak som ochotná aj viac minúť ale keby som mu mala len dáku blbosť kupovať tak na to nemienim vycálovať neviem koľko €
Tu mas pekne tipy vsetko do 20EUR:
Kozeny opasok » www.bonprixshop.eu/style/kozeny-op...
Hodinky napr: » www.bonprixshop.eu/style/kovove-na...
Peknu tasku este mozes, kozene rukavice... alebo este taky sal spojeny na oboch koncoch, uz to nosia aj pani.
PS: ked vravis, ze posiluje, darcek ktoremu sa zarucene potesi su KOZENE rukavice na posilnovanie (musi mat aj taky suchy zips na zapesti). To sa vzdy zide a my chlapi milujeme sportove darceky!