@hildegarda9 neseď na nete a nerozmýšľaj, vyber sa do mesta, behaj po obchodoch a možno ti niečo padne do oka. Každopádne ty vieš aká je tvoja kamoška, čo má a nemá rada tak zapoj trochu fantáziu určite na niečo prídeš
Kamarátka má v sobotu oslavu 18tky. Najprv som nevedela, čo jej kúpiť, ale jej frajer mi poradil celkom fajn darček, ktorý sa pre ňu hodí. A vlastne sme viacerí skombinovali také darčeky, že už teraz počujem ten jej smiech.
@wordsarejustdropsofrain Ty ma radšej netaguj takto pozitívne, lebo budem mať zase zle doma a ma @snehovavlocka obviní, že to ešte neskončilo .. Ty si to možno už nepamätáš, ale si skoro zrútila moje čerstvé zásnuby tu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
neoriginalni ludia... and so am I.
A Tebe by som možno nekúpila len čokošku .
» www1.birdz.sk/forum/birdz-hra...
svojim komentárom ku mne vtedy !
Milé deti, prelepte si miesto s komentárom @22 na Vašom monitore - tento sa tu ocitol nedopatrením a celkom nedôvodne.
@wordsarejustdropsofrain (Tak Vločke vysvetli, že aj v trojici by mohla byť zábava ! *a za toto mám stopercentne zase zle.)
v trojici by mohla byť, ja nie som proti... ale či tam budeš aj ty, to by som si rozmyslela 8)
(@flussica -cočka, pozri ako ťa NENÁPADNE obraňujem )