Záleží od osoby. Ak je chlapec nemateriálny, kúpila by som mu niečo zážitkové - lístok do divadla/kina/na koncert, alebo ten zaplatený večer. Prípadne spravila palacinkýýý
Ak je chlapec materiálny, tak už viem, čo by som kúpila, ale sem to nenapíšem - blížia sa narodeniny
Pekný spoločný večer to sa ale (našťastie) nekupuje... Ono je to vlastne úplne jedno, všetko poteší - je to predsa z lásky, či? ...inak, z tých vecí tu by u mňa zvíťazil plyšáčik
Jednoznačne najlepšie skúsenosti mám s plyšákmi od Nemeckého výrobcu NICI. Nielenže sú prateľné v práčke, ale keď ich z práčky vyberiete, nemusíte sa báť, že vylezie niečo iné. V e-shope www.nici.sk to máte lacnejšie ako v kamenných obchodoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Záleží od osoby. Ak je chlapec nemateriálny, kúpila by som mu niečo zážitkové - lístok do divadla/kina/na koncert, alebo ten zaplatený večer. Prípadne spravila palacinkýýý
Ak je chlapec materiálny, tak už viem, čo by som kúpila, ale sem to nenapíšem - blížia sa narodeniny
(momentalne by ma potesilo keby mi niekto zaplatil vybrus vlozky valca najde sa tu niekto ? )
..kvak..
» ajtaci.sk/detail/101/pans...
ale hlavne tu @9
Jednoznačne najlepšie skúsenosti mám s plyšákmi od Nemeckého výrobcu NICI. Nielenže sú prateľné v práčke, ale keď ich z práčky vyberiete, nemusíte sa báť, že vylezie niečo iné. V e-shope www.nici.sk to máte lacnejšie ako v kamenných obchodoch.
Som s nimi viac než spokojná.
Natalie