...zaujíomalo by ma co si ludia tak normalne zelaju na vianoce...myslim okrem zdravia stastia lasky svetoveho mieru a pod. ...mam na mysli skor nieco co sa da kupit
dostala osm peniaze, za ktore osm si kupila bundu...a etse is kupim dajake oblecenie, kamoske darcek a uz nebudem mat nic...ale este by som chcela dostat knihu o mozartovi alebo Beethovenovi, peracnik, ktory sa mi strasne zapacil taky maly s oveckami ..le neviem ci dostanem...
mna na vianoce najviac dokazu potesit knihy...veeeela knih potom milujem tu vianocnu idilku, ked lezim na zemi pod stromcekom, citam knihu, pocuvam vianocne pesnicky....
knihy ale tie ktore chcem ja.. take co precitam nielen raz, ako niektore z kniznice
okrem toho taky mobil by nebol zly, ale u mna niet nad prekvapeniami, lebo vzdy ma zaujima ze co cloveka napadne ze by mi kupil... to neocakavano.. ze co to asi je
@11 aaale cosi...ved na vianoce bude dost sladkosti ... ale inak ja sa tesim na moje oblubene kolace, zemiakovy salat a oplatky, makove a tvarohove langose a bobalkyy ...mnam ...
najviac by som si priala aby bol doma aspoň na vianoce pokoj, aby sa tam nikto nehádal, aby po nás otec nehulákal a nevypil si, aby moja mama nebola hyterická a aby sestra nefňukala, že nedostala všetko čo si zažiadala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
okrem toho taky mobil by nebol zly, ale u mna niet nad prekvapeniami, lebo vzdy ma zaujima ze co cloveka napadne ze by mi kupil... to neocakavano.. ze co to asi je
ale kedze som uplne normalny teenager tak asi sex?
ale inak hmotné darčeky sú fajn, poteší ma všetko, ale momentálne by som rada skôr tie nehmotné
ja by som chcel byt s jednou osobou co vsak mozne asi nebude .. a chcel by som asi novy sboard
boze uz som jak holyknight
a co by som chcel na viacoce? vsetko