Som z okolia Trnavy,a nemam vela kamaratov,a moj den prebieha ucenim do 17:00 a potom už len pozeram Tv.Chcem to zmenit,chel by som chodit niekam,kde najdem dakych ludi,do nejakych spolkov,zdruzeni,ale neviem ako zacat a o nicom neviem,že by nieco v Trnav
Vesmírni lidé , alebo radšej choď na karate , zumbu , alebo nejaký kurz čohokoľvek normálneho. Nájdi to na nete , keď je to blízko tak naber odvahu a proste tam zájdi sa pozrieť , popýtať , prihlásiť.
ak najdes niekoho kto s tebou pojde v piatok vecer von, tak zbehnite do nejakeho klubu nehovorim ze musite pit a neviem co, ale mozno najdes nove znamosti. A cez normalny tyzdne, ja mam 2 najlepsie kamaratky a kazda byva min 10km odomna a moj priatel o iste..ale sme stale spolu...urcite musis mat nejakeho dobreho kamarata
@nikasmille vieš mňa asfalt, betón, nákupné centrá, diskotéky, bary, kluby... nezaujímajú, mne tu chýba príroda, hnusná rovina len všade a Malé Karpaty ma nebavia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@nikasmille vtom je ten problém ja nemám kamarátov