Ahojte táto téma je skôr pre tých starších (21+)
zaujíma ma, čo by ste poradili svojmu 18-20 ročnému ja (človeku, čo práve začal dospelosť (aspoň vekovo), alebo vlastne sebe v tom veku čo by ste zrobili lepšie v takom "maturitnom" veku
a teraz vazne.. asi aby som skor zaujal taky pristup ze.. odrbava ma kamos? dovidenia.. natahuje ma firma co mi robi kuchynu? dovidenia.. vydrbava so mnou zamestnavatel? dovidenia.. frajerka zo mna robi debila? dovidenia... myslim ze som dost dlho a zbytocne nechal so sebou zametat.. ale myslim ze som konecne naucil proti tomu branit, a ked clovek dokaze velmi rychlo odfiltrovat negativne veci zo zivota, tak mu to prinesie pocit slobody, ze aha ved ja vlastne nic nemusim, a nedovolim nikomu aby ma vyuzival.. a vtedy sa akoby uvolni miesto pre tie dobre veci.. mozno to znie dost drsne, ale ludia sa proste nemenia a nikto sa nebude menit len pre moje modre oci.. ked vidim ze niekto nehra fer, okamzite si dam odchod a zivot je ovela jednoduchsi..
A seriózne, ľutujem, že som sa skôr nenaučil povedať ľudom nie. Teraz už celkom ok, ale okolo toho veku vedeli byť z toho potom dosť komplikované situácie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Zacni cvicit, je to zabava.