fakt nechápem, prečo sa ním toľko ľudí zaoberá, hlavne ma štvú tie otravné komenty na jútube... nezaujíma ma, obišla by som ho, ak by som si ho vôbec všimla
Len tak, pre tych co pisu, ze by si ho nevsimli... som sa nepytala ze ci by ste si ho vsimli abo ne..... ale jaky koment by ste mu dali sa naučte čitat
@sarita621 a ako si ho majú ľudia všimnúť, keď nevedia kto to je...ani ja to neviem, tak by som ho normálne prehliadol, alebo nespoznal keďže netuším kto to je
v prvom rade by bolo okolo neho pokkt ochrankárov takže neni šanca aby som sa ho niečo spýtal...keby tam urobím, už by ma nejaký fas držal 2 metre nad zemou
a ani by som mu nič nepovedal ani sa ho nespýtal...nie som jeho fanúšik...skôr by som do neho hodil plechovku s paradajkovým pretlakom...
@hovnovhlave jo viem. kazdy sa narodi s nejakym talentom na urcitu vec. niekto vie varit, iny opravovat auta a niekto spievat. Popravde si myslim ze mu zjavne pekne zavidis ked sa snazis zdiskreditovat jeho talent. Ak by talent nemal tak by nebol tam kde je. Vseobecne nemam rad jeho pesnicky ale ma zopar ktore su fakt v pohode a rad ich pocujem. Ak niekto sedi na riti a nadava ako sa maju ostatny okolo neho dobre tak chyba je prave v nom ze nevyuziva svoj talent inac by mu ostatny nevadili.
@dconan okej, zaujímavé, žesi myslíš, že to čo predvádza má niečo spoločné s talentom...
závidieť mu? mám plno iných vzorov, ktoré sú pre mňa top a nepotrebujem závidieť niekomu, kto si hovorí spevák a pri tom sa to tak ani nazvať nezdá... alebo je len chyba vo mne, že neviem, čo je dobré, no každému sa bohužiaľ páči niečo iné...
ja som nepovedal, že mi vadí... len spojenie talent a on, to ma veľmi zaskočilo... a ako som už spomínal, keby nebol taký komerčný a nebol by napchatý a medializzovaný v každej chobotine, tak by som ani nemal dôvod si ho všímať, no takto je to o niečo ťažšie, keďže je takmer všade...
@hovnovhlave no v dnesnom svete su najvacsie love z reklamy. Vsetko je komercne kde sa len pozries. Urcite bol v nejakych reklamach alebo kde ale nemam vobec pocit zeby bol prehnane komercny. Su milion krat komercnejsie osoby
@sarita621 povedal by som mu ze beauty and a beat totalne zabil .. ze je pan, ze neodsudzujem dakoho len za to ze ma uspech a pozna ho cely svet .. fandim mu, v tak mladom veku to cele zjest, tak to sa urcite nevidi kazdy den ty debilko - mozno, keby si nesedel cely den za pocitacom a daco aj robil, tiez by ta par ludi poznalo ... ked niekto nieco robi dobre, moze byt aj pruzkovany, zebrovany, zoofil ... a justin ocividne to co robi robi dobre .. toto ty nikdy nedokazes ty pampuch pojebany
ja by som sa asi v hlave strašne smiala, lebo mi je smiešne to, ako vyzerá, ale inak by som bola ticho a šla si po svojom. a potom by som ho každému opisovala, lebo je proste srandovný
@hovnovhlave Aj dobre veci potrebuju reklamu rpetoze dnesne produkty su take o ktorych ludai nevedia ze im ich treba. Bez reklamy sa nikto nepohne. Skus vymenovat nejaku vec ktora prezila bez reklamy? No a ohladom jeho komercnosti. Najdi reklamu v ktorej vystupuje. Ukaz v com je ta jeho komercnost podal teba Ja osobne som s nim ziadnu reklamu nevidel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a k téme... komerčákov nemusím, nech je to ktokoľvek a fakt neviem, čo na ňom vidia druhí...
mslím to vážne
a ani by som mu nič nepovedal ani sa ho nespýtal...nie som jeho fanúšik...skôr by som do neho hodil plechovku s paradajkovým pretlakom...
nemala by som mu čo povedať
závidieť mu? mám plno iných vzorov, ktoré sú pre mňa top a nepotrebujem závidieť niekomu, kto si hovorí spevák a pri tom sa to tak ani nazvať nezdá... alebo je len chyba vo mne, že neviem, čo je dobré, no každému sa bohužiaľ páči niečo iné...
ja som nepovedal, že mi vadí... len spojenie talent a on, to ma veľmi zaskočilo... a ako som už spomínal, keby nebol taký komerčný a nebol by napchatý a medializzovaný v každej chobotine, tak by som ani nemal dôvod si ho všímať, no takto je to o niečo ťažšie, keďže je takmer všade...
pretože ja by som to asi nemohol
a furt dookola áááááá a skákala a neviem čo.
ale prd dva slová BITCH PLEASE?? ...Hodila by som poker face a odišla ďaleko od neho!!
tak to by som tie milión krát viac komerčnejšie osoby rád videl... jasné, že sú aj komerčnejší, ale milión? nepreháňaš trošku?