dievca som uz udrel a ak by si zasluzila tak by som to urobil znova..
chlapi ktori bezdovodne mlatia svoje manzelky/priatelky kvoli svojim komplexom a preto ze sa potrebuju na niekom slabsom vyburit su pre mna uplni kokoti, takych by som bol schopny utyrat na smrt..
ale neviem co je to za hovadinu ze zenske sa nesmu bit..
poznam par osob "neznejsieho" pohlavia ktorym by som ALE TAKU PRIJEBAL smiley:.. bohuzial, su take co si to zasluzia a vtedy nepozeram z akych je chromozomov
ak si to zaslúži, prosím... Ale ak niekto bije bezdôvodne niekoho a rieši si tým svoje komplexy tak je to kokot a priala by som mu to isté čo robí aj on...
gegge A tebe snád hrabe.....je vidiet že si chalan.baba je jemné stvorenie a nemá sa jej ubližovat..ZA to že chalani majú silu::: tak si myslia aky sú užasný vytrieskat tých chalanov treba aby vedeli
hop oprava si dievča??? a tak vieš ked ti niekto začne nadavat do pip a kuvy.. tak by si mu jendu nestrelila?? ja hej a aj moja kamoška to spravila a sa po nej rozbehol.
@sarah1 jejdy neber vsetko tak doslova,,,,ja som to tak nemyslela,,,len ja napr. poznam taku babu co bije aj chalanov a baby,,taka vulgarna,,ze aj ju chalani potom..blkabalbak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
btw: k zene sa treba spravat ako ku kvetine-zrezat, zviazat a hodit do vody
dievca som uz udrel a ak by si zasluzila tak by som to urobil znova..
chlapi ktori bezdovodne mlatia svoje manzelky/priatelky kvoli svojim komplexom a preto ze sa potrebuju na niekom slabsom vyburit su pre mna uplni kokoti, takych by som bol schopny utyrat na smrt..
ale neviem co je to za hovadinu ze zenske sa nesmu bit..
poznam par osob "neznejsieho" pohlavia ktorym by som ALE TAKU PRIJEBAL smiley:.. bohuzial, su take co si to zasluzia a vtedy nepozeram z akych je chromozomov
A to vravím ja - žena. Ale už som sa s takým prípadom stretla. Nepoučiteľným prípadom.