haha ja som splavovala Vaah som bola ale taka trochu mensia =D sme boli na takom velkom clne, bol krasny den a to bol usek medzi MT a ZA, celkom blizko pri rieke normalna cesta a na nej uplna zapcha, kolony, a my si jazdime popri nich a kyvame im.. perfektnee
No prekvapilo ma ze sa uz tolki po par minutach ozvali......pritom len nedavno som sa sem zaregisroval a profil nemam zdaleka hotovy a je to tu pre mna neprehladne.....ale verim ze z toho leta na Vahu nieco bude
@22
no plan by bol na zaciatok leta (koniec maja alebo jun ked sa teploty priblizia k tej 30)
...cln bude problem ale ten sa bud kupi alebo pozicia .....najlepsi je nafukovaci aby sa dobre prenasal a neposkodil pri naraze o kamene ako laminatovy ....na zaciatok raftu sa mozeme dostat vlakom alebo autom .....predpokladam ze niektory vodicaky mate ako aj ja ....ale ako hovorim najvacsi problem bude zriesit cln .....éxistuju pozicovne ....hladal som na nete a videl som sama Bratislava tam ....ale podla mna by mohla byt aj v liptovskom mikulasi .....ale najradsej by som si doniesol vlastny ......vyzera to thak ze sa poskladame s kamosom a kupime nejaky ten lacnejsi
...co sa tyka ludi ...par uz prejavilo zaujem a co ma velmi mocno tesi....dievcata co napisali niektore uz boli splavovat nejaku tu riecku a chceli by repete ....taze s nimi asi mozem pocitat ....potencionalnych zaujemcov je asi 2 zatial....chcelo by asi az tolko kolko tu napisalo ....casom sa uvidi kto to tu myslel vazne .....
@21 super napad mam troch ludi s ktorímy sme mali splavovat minuly rok no nevyslo to, tak chceme tento rok. a co sa tyka clnov pozriem nieco aj ja myslim ze mam aj kontakty na dovozcov takych clnov a mozem zohnat za velkoobchodne ceny napisal som ti aj na icq
....no vyborne zisiel by sa taky cln na cely zivot ....videl som jeden ale stal asi 40 000.....ale to bol predrazeny a extra trieda este k tomu ....pozri clny a daj vediet....a daj si fotku (kvoli dievcatam).....dam este hladat na nete nejake tie nafukovacie clny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale dám pokojne aj repete
ale inak nie je to zakázané?
- kto požičia člny?
- odkial a pokial sa pôjde?
- koľko ľudí?
a pod.?
no plan by bol na zaciatok leta (koniec maja alebo jun ked sa teploty priblizia k tej 30)
...cln bude problem ale ten sa bud kupi alebo pozicia .....najlepsi je nafukovaci aby sa dobre prenasal a neposkodil pri naraze o kamene ako laminatovy ....na zaciatok raftu sa mozeme dostat vlakom alebo autom .....predpokladam ze niektory vodicaky mate ako aj ja ....ale ako hovorim najvacsi problem bude zriesit cln .....éxistuju pozicovne ....hladal som na nete a videl som sama Bratislava tam ....ale podla mna by mohla byt aj v liptovskom mikulasi .....ale najradsej by som si doniesol vlastny ......vyzera to thak ze sa poskladame s kamosom a kupime nejaky ten lacnejsi
...co sa tyka ludi ...par uz prejavilo zaujem a co ma velmi mocno tesi....dievcata co napisali niektore uz boli splavovat nejaku tu riecku a chceli by repete ....taze s nimi asi mozem pocitat ....potencionalnych zaujemcov je asi 2 zatial....chcelo by asi az tolko kolko tu napisalo ....casom sa uvidi kto to tu myslel vazne .....