Neznášam ak mi niekto klame a to ani v banálnych veciach, to ma vie fakt vytočiť. A takisto by som netolerovala veľmi pozitívny vzťah k alkoholu, pijanov neznášam a nedokážem si predstaviť život s niekým takým.
akože nie že by mi vadili otázky že kde som bola čo som robila, to kľudne porozprávam aj sama, aj taká úsmevná žiarlivosť v pohode ale keby som videla že niekto mi také otázky kladie v nahnevanom tóne alebo proste že mu vadí že trávim čas s inými ľuďmi (pokiaľ ho zároveň nezanedbávam príliš), tak to by som nevydržala.
Tak netolerovali... Tak že by som ju opustil, alebo pristúpil k nejakým ultimátam, tak to ma asi napadá len nevera, alebo nejaký veľký ojeb súvisiaci s citmi ku mne.
Za klamstvá, alebo, že by poza môj chrbát išla s nejakým iným von, to by som skôr mal len prednášku.
a také menšie čo by ma len sralo, to ma asi nič konkrétne nenapadá, také veci záležia skôr od nálady ak človek spraví nevhodnú vec v nesprávny čas, ale také sranie prejde podľa mňa do 5 minút
neveru (systém 3x a dosť), klamstvo (ale také banálne veci, to by mi nevadili), nejaké prehnané náboženské obrady + ak by som musel prejisť na vieru dotyčnej (ani náhodou!!!)....inak asi nič....fajčenie nevadí, pitie nevadí a inak nvm.....
Akože určite by som nikdy netolerovala fajčenie. A už vôbec nie žltých Cameliek. A tiež by som netolerovala keby zdravo jedol, lebo keď nejem zdravo ja, nebude ani on (ešte by dlhšie žil). A potom ešte také drobnosti, ako úlety typu dredy.
@fluptak a to su aké tie viaceré dôvody?? Tak ja neviem no, myslím že pokial ma má dotyčný skutočne rád, nepodviedol by ma ani raz, a viac krát, to už ani nehovorím. A ďalej, po tom ako by ma podviedol, už by som ho nedokázala brať ako predtým. Asi tak
Mňa dokáže vytočiť, keď mi klame, ani nezáleží tak na tom, či je to môj priateľ alebo iba kamarát.
Takže ja si to vždy s mojím priateľom vydiskutujema potom mi už klamať nemusí. Napríklad dobre viem, že môj priateľ sa stretáva so svojou bývalou. Alebo má jednu veľmi dobrú priateľku, s ktorou je takmer každý deň. A nemám problém, pokým o tom viem.
A ešte by ma dokázalo naštvať, kebyže ma núti do niečoho, čo fakt nechcem. Keď je to že nejaká zábavka, tak nepoviem. Ale nejaká ohromná blbosť, ktorú by som fakt v živote skúsiť nechcela, tak ma to dokáže vytočiť.
@fluptak srsly? sorry ale jedna z najvacsich hluposti ake som kedy pocula v @27 !
by som rada pocut aspon jeden reasonable dovod nevery, ved to uz samo o sebe je postavene na hlavu. milujuci clovek nepodvedie, ani keby mal milion prilezitosti.
a moj all-time-favourite dovod je alkohol, dufam ze aj ten mas v zalohe
nie sorry, vazne som ostala zaskocena, viac-menej z toho co si nechaju niektori ludia. ja uz som po velkom vytriezveni velmi striktna v tychto veciach a dakujem ze je to tak. clovek musi mat sebauctu.
s tou neverou je to tak, ze nevyskusas = nevies. Oberat partnera/ku o skusenost prinasa viac nevyhod ako vyhod. Ked sa suloz s inym zapaci, tak to zrejme bude pokracovat a skor ci neskor by k tomu pravdepodobne aj tak prislo. Na druhej strane takato nevera dokaze upevnit vztah, ak by sa suloz s inym nezapacila.
Predsa len dvaja by si mali sadnut nie len povahovo, ale aj co sa tyka sexualneho apetitu. Ak je v apetite vyrazny rozdiel, bude to tak ci onak kamen urazu.
Samozrejme zostavame v rovine zatial relativne kratkeho vztahu. Pri dlhsom vztahu uz je trochu neskoro na skusanie.
@greyness@poppyseed vzťah je o dôvere........pokiaľ mi tvrdí, že ma nepodvádza, tak ma nepodvádza....koniec!!! (to je v prípade po 1 nevere, v 2 prípade to už táto dôvera je nahlodaná, a v 3 nie je dôvera...)...napr. ja verím aj tomu, že ľudia sa dokážu zmeniť
@sisusa221@willbebetter ako teraz hneď ma dôvody nenapadnú (možno, že ju premohol pud alebo niečo, chvíľkové zatemnenie zmyslov, ptm napr. v opitosti robí človek blbosti, čo by inak nerobil etc.)
@momoglamorous ja proste vnímam každého človeka ako dobrého primárne....proste všetci ľudia sa rodia ako dobrí, len ptm vlyvom spoločnosti sa menia to je jedna vec.....druhá je tá, že na dievčati/žene je milionkrát ťažšie povedať nie a nedôverovať jej......aj keď sa mi to už dosť krát vypomstilo toto (presne dievčatá boli na mňa milé a používali také typické ženské zbrane (pohľad, úsmev, milý hlas, lichôtky v duchu, ty si taký zlatý chalan, milý atď.), lebo dačo potrebovali odo mňa, a ja proti tomu proste nemám obranu)...
@fluptak Vždy je tu ale možnosť ovládnuť sa. To keby sa takto vnímalo, tak sa podvádza každý navzájom plne ako bežná vec. Ja neviem, nevera ako nevera, bolo by mi jedno či bol opitý alebo nie .Možno keby som bola vážne mimo, tak prvý krát by som to prežila, ale druhý krát, to už v žiadnom prípade, veď to už svedčí o tom že niekde je chyba. To by normálny človek nespravil. Ale aj tak si stojím za tým, že by stačila jedna nevera a povedala by som dosť.
@fluptak zatemnenie zmyslov? pudy? ja by som nechcela priatela, ktorý by sa riadil pudmi.
Ako ja chápem že ked má človek v tele alkohol, tak je samozrejme lahšie náchylnejší k tomu pudovému správaniu, ale to nieje ospravedlnenie. Že " ahoj drahá, trochu som si vypil a no podviedol som ta, heh sorry".
to s alkoholom mi príde také "najpredstavitelnješie" ale tak moj nazor na to je taky, že je na nom kolko toho vypije a pokial ked je opity a nevie sa patrične spávať, tak potom nemá ani piť. alebo môže ale nebude to žiadna ospravedlnenka. Potom bude už len "pá, pá".
a aj ja verim, že sa ludia vedia meniť, ale ked je v tom vztahu dôvera narušená, je ťažko pohnut sa dalej.
Bolo obdobie kedy som tolerovala všetko.. tak trošku s ružovými okuliarmi... teraz by som určite neprehliadala neveru a klamstvá. Také malé pre "dobro" dobre.. ešte znesiem, aj že pôjde von s kamarátkou, aj že sa ožerie / dá si trávu všetko znesiem,.. ale podvádzanie a neveru určite nie. A tak isto také veci čo sa týkajú násilia a nadávok.. a tak.. to nie, to by ale v zdravých vzťahoch kde sa dvaja ľúbia také veci nemali byť.. takže tak nejak.
@sisusa221 noo, na facebook-u by som ti dal like na ten prispevok, tak nejak je v diskusiach na internete, kde nie je like zauzivane +1 s tym, ze sa mi to paci/suhlasim / nejdem pisat to iste
@70 tebe by akoze vobec neprekazalo, keby ta podvadzala partnerka a dokonca dvoj-, ci troj- (uz jedno je dost) nasobne podvedenie pre teba nie je nezlucitelne s fungovanim vztahu?
nevera, kebyže je agresívny a mláti ma, kebyže sa pravidelne spíja do nemoty, fajčí cigarety jak Turek, chronické bordelárstvo, klamstvá.... je toho viac no momentálne ma viac nenapadá..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
som velmi tolerantna osoba
akože nie že by mi vadili otázky že kde som bola čo som robila, to kľudne porozprávam aj sama, aj taká úsmevná žiarlivosť v pohode ale keby som videla že niekto mi také otázky kladie v nahnevanom tóne alebo proste že mu vadí že trávim čas s inými ľuďmi (pokiaľ ho zároveň nezanedbávam príliš), tak to by som nevydržala.
Za klamstvá, alebo, že by poza môj chrbát išla s nejakým iným von, to by som skôr mal len prednášku.
a také menšie čo by ma len sralo, to ma asi nič konkrétne nenapadá, také veci záležia skôr od nálady ak človek spraví nevhodnú vec v nesprávny čas, ale také sranie prejde podľa mňa do 5 minút
a ešte poloznásilňovacie tendencie.
Akože určite by som nikdy netolerovala fajčenie. A už vôbec nie žltých Cameliek. A tiež by som netolerovala keby zdravo jedol, lebo keď nejem zdravo ja, nebude ani on (ešte by dlhšie žil). A potom ešte také drobnosti, ako úlety typu dredy.
A fakt strašne by som nechcela, aby bol ajtíčkar.
- ked sa nepouci z vlastnych chyb, to znamena, ze do istej miery som ochotny tolerovat aj neveru
ale keby ma podviedol tak vie ze by vo mne prebudil taky sialeny amok ze by mi nerobilo ziaden problem niekomu vazne ublizit
Ja sa v tomto držím:
1x sa môže stať, a môže to mať veľa dôvodov
2x no dobre, tak tu už by som bol podozrievavý, ale to stále neznamená, že ma nemiluje dotyčná osoba
3x to už prekročila medzu, je mi ľúto, ale takto to nejde ďalej....
musis trochu pritvrdit!
Mňa dokáže vytočiť, keď mi klame, ani nezáleží tak na tom, či je to môj priateľ alebo iba kamarát.
Takže ja si to vždy s mojím priateľom vydiskutujema potom mi už klamať nemusí. Napríklad dobre viem, že môj priateľ sa stretáva so svojou bývalou. Alebo má jednu veľmi dobrú priateľku, s ktorou je takmer každý deň. A nemám problém, pokým o tom viem.
A ešte by ma dokázalo naštvať, kebyže ma núti do niečoho, čo fakt nechcem. Keď je to že nejaká zábavka, tak nepoviem. Ale nejaká ohromná blbosť, ktorú by som fakt v živote skúsiť nechcela, tak ma to dokáže vytočiť.
by som rada pocut aspon jeden reasonable dovod nevery, ved to uz samo o sebe je postavene na hlavu. milujuci clovek nepodvedie, ani keby mal milion prilezitosti.
a moj all-time-favourite dovod je alkohol, dufam ze aj ten mas v zalohe
nie sorry, vazne som ostala zaskocena, viac-menej z toho co si nechaju niektori ludia. ja uz som po velkom vytriezveni velmi striktna v tychto veciach a dakujem ze je to tak. clovek musi mat sebauctu.
Predsa len dvaja by si mali sadnut nie len povahovo, ale aj co sa tyka sexualneho apetitu. Ak je v apetite vyrazny rozdiel, bude to tak ci onak kamen urazu.
Samozrejme zostavame v rovine zatial relativne kratkeho vztahu. Pri dlhsom vztahu uz je trochu neskoro na skusanie.
@greyness @poppyseed vzťah je o dôvere........pokiaľ mi tvrdí, že ma nepodvádza, tak ma nepodvádza....koniec!!! (to je v prípade po 1 nevere, v 2 prípade to už táto dôvera je nahlodaná, a v 3 nie je dôvera...)...napr. ja verím aj tomu, že ľudia sa dokážu zmeniť
@sisusa221 @willbebetter ako teraz hneď ma dôvody nenapadnú (možno, že ju premohol pud alebo niečo, chvíľkové zatemnenie zmyslov, ptm napr. v opitosti robí človek blbosti, čo by inak nerobil etc.)
@momoglamorous ja proste vnímam každého človeka ako dobrého primárne....proste všetci ľudia sa rodia ako dobrí, len ptm vlyvom spoločnosti sa menia to je jedna vec.....druhá je tá, že na dievčati/žene je milionkrát ťažšie povedať nie a nedôverovať jej......aj keď sa mi to už dosť krát vypomstilo toto (presne dievčatá boli na mňa milé a používali také typické ženské zbrane (pohľad, úsmev, milý hlas, lichôtky v duchu, ty si taký zlatý chalan, milý atď.), lebo dačo potrebovali odo mňa, a ja proti tomu proste nemám obranu)...
Ako ja chápem že ked má človek v tele alkohol, tak je samozrejme lahšie náchylnejší k tomu pudovému správaniu, ale to nieje ospravedlnenie. Že " ahoj drahá, trochu som si vypil a no podviedol som ta, heh sorry".
to s alkoholom mi príde také "najpredstavitelnješie" ale tak moj nazor na to je taky, že je na nom kolko toho vypije a pokial ked je opity a nevie sa patrične spávať, tak potom nemá ani piť. alebo môže ale nebude to žiadna ospravedlnenka. Potom bude už len "pá, pá".
a aj ja verim, že sa ludia vedia meniť, ale ked je v tom vztahu dôvera narušená, je ťažko pohnut sa dalej.
Fajčenie mi nemôže vadiť, keďže fajčím ... a alkohol tiež beriem, do istej miery
ja sa ti ani necudujem, ze nedokazes nadviazat partnersky vztah s dievcatom, ked mas na tieto veci taky pohlad, aky mas
3x by znamenalo koniec vzťahu
Po 2x by mi musela dokázať, že o ten vzťah naozaj stojí, a že ku mne stále niečo cíti
1x stalo sa, čo už, ale to vôbec neznamená, že ma nemiluje...
A vravím, že ten 2. by mohla napraviť ešte nejaká trojka s jej kamarátkou
A v druhom rade, chcem z toho niečo mať aj ja .....čo je pre mňa lepšie??? Mať v posteli dve mačičky, alebo deliť sa o jednu s ďalším klackom???
nenávidím tieto mužské názory, že keď trojka tak len s 2 ženami.
ale zase neveríš si troška? 2 mačičky v posteli nezvládneš tým, že im porozprávaš o komunizme!
:/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/
(a to si nevedela, ze si super? )
(za tie prvé 2 by som sa aj rozišla, za tretie možno, a to posledné ma len silno hnevá)
2. idiotizmus
3. pochybovacnost
4. podvadzanie