Ak si teraz povieš, že mesiac stávkovať nebudeš a aj tak si do toho mesiaca podáš, ked proste neodoláš , tak s tým problém máš.
A najhoršie , čo môžeš urobiť k sebe je nepriznať si to.
Povedz si proste, že mesiac na to nedáš ani cent a ak to vydržíš, tak nie si gambler ale ak nie, tak vyhladaj odbodnú pomoc.
čo sa rodiny týka, oni ťa majú radi , majú ťa radi bezohladu na to, ako na teba možno nahučia, alebo ti vynadajú.... možno bude 3 dni dusno, ale toho sa neboj, bud chlap, ich to prejde a odpustia ti nakoniec.
A úprimne povedané , ja stávkujem tiež, ale z vlastných zarobených penazí.... nemal by si nikdy brať na také niečo peniaze od rodiny. Nikdy.
Tak si to zhrňme- ojebal si vlastnú rodinu o nemalé peniaze a teraz zakladáš fórum o tom čo máš robiť miesto toho, aby si si zatiaľ hľadal prácu a makal na tom aby si to splatil...
suhlasim s prispevkom @2 ..ja by som na tvojom mieste od kamosa peniaze nepoziciala, ak peniaze nebudes moct vratit dlhsiu dobu , tak si myslim, ze je lepsie byt zadlzeny voci rodine ako voci kamaratovi, co je predsa len cudzi clovek
mal by som to byť ja kto vie najlepšie ako na tom je a keď píšem že s tým viem nadobro skončiť, tak to myslím vážne ...
netrasiem sa teraz pri pc, že nemám podaný tiket ani nič podobné, skôr šlo o moju hlúposť že som si chcel za krátku dobu slušne zarobiť čomu aj odpovedali stávky na tiketoch a dopadlo ako dopadlo ...
@adsy nemusí byť...stačí že mal blbé obdobie že chcel zabudnúť na to alebo neviem čo a "nejak mu tak ušlo" ...teraz sa ho nechcem zastávať, len vravím že to nemusí byť hneď závislosť
@magick55 nemusí, ale je to viac ako pravdepodobné, že je. Ako ak rieši svoje problémy tak, že niekam do niečoho uteká tak by mal skôr vyhľadať psychiatra.
ak mas pocit ze nie je najlepsi anpad priznat sa rodine a ze by to ak nie rodiacia aspon sestra dokazala zniest. skus najst niekoho,kamarata kto ti docasne pozicia, s hentym prestan a bez makat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale inak si asi degeš že si prejebal peniaze na stávkovanie
Ver mi, nieje nič horšie ako keď tvoja rodina príde na niečo takéto sama.
A odporúčam ti liečenie.
Almagro-Kohlschreiber 1
Flipkens-Sema E. 1
vyskúšaj
Tiež som stokrát nemal problém s tým seknúť a stokrát som sa vrátil do tej istej riti.
A keď som začal kradnúť tak som na to liečenie išiel.
A najhoršie , čo môžeš urobiť k sebe je nepriznať si to.
Povedz si proste, že mesiac na to nedáš ani cent a ak to vydržíš, tak nie si gambler ale ak nie, tak vyhladaj odbodnú pomoc.
čo sa rodiny týka, oni ťa majú radi , majú ťa radi bezohladu na to, ako na teba možno nahučia, alebo ti vynadajú.... možno bude 3 dni dusno, ale toho sa neboj, bud chlap, ich to prejde a odpustia ti nakoniec.
A úprimne povedané , ja stávkujem tiež, ale z vlastných zarobených penazí.... nemal by si nikdy brať na také niečo peniaze od rodiny. Nikdy.
R U serious?! o______O
netrasiem sa teraz pri pc, že nemám podaný tiket ani nič podobné, skôr šlo o moju hlúposť že som si chcel za krátku dobu slušne zarobiť čomu aj odpovedali stávky na tiketoch a dopadlo ako dopadlo ...
každopádne ďakujem tým ktorí sa mi snažia pomôcť
no asi by som si povedala, že som v riti riadne hlbokej, čo si mimochodom aj hovorím
ináč neviem čo by som robila.