Ja viem že takýchto ankiet a diskusii tu bolo vela, lenže tam ste mali otázky nepr "co by ste robili keby je za miesiac koniec sveta" a tu nemáte mesiac ale 10 minút ja keby mám viac času, skúsila by som bungee jumping... ale keďže tolko času nemám
v prvom rade by som sa asi rozrevala, ak by som nebola prilis v soku...za 10 minut sa toho vela stihnut neda, asi by som este chcela pocut svojich blizkych a napisala by som odkaz na birdz a pustila by som si oblubenu piesen
dokopal kazdeho debila a vsetkych co neznasam...(nwm ci by som stihol a potom by som dufal ze to bude chapane ako ze som padol v boji a dufal ze sa dostanem do Valhally
každému koho milujem by som to povedala, napísala zavolala, rozlúčila sa... aby za mnou neplakali a potom by som si zobrala mojho ruzoveho pantera a vssetkych plysakov co mam doma nahadzala do postele ku mne, pustila si moju oblubenu pesnicku a zavrela oci....
priznala by som sa ku vsetkemu nech mam na "2," svete pokoj a zo vsetkymi by som sa rozucila...alebo moznost c.2 je ze by som napisala list na rozlucku a zaspala...ale skor moznost c.2 lebo myslim ze moznost c.1 je moc tazka psychicky by som to nezvladla...
určo by som napísala záveť na všetky svoje lopty a ostatný majetok, podala sťažnosť na nechutne pomalý net, ktroý mi práve ztrpčuje život, a šla by som za kamošmi aby som zomrela happy
bolo by to par velmi kratkych telefonatov asi 5 ludom (najviac pol minuta, tym som zabil 3:00, zostava 7:00)
jednu IM spravu (uff, ale to by zabralo vela casu, ale toto keby som vravel do telefonu, to by sa strasne natiahlo...)... povedzme minuta... zostava 6:00
este jeden stredne dlhy telefonat (nanajvys minuta a pol... musel by som povedat par veci... skor take moje zelanie... a popriat vela stastia... zostava 4:30
potom jeden papierik... par slov... ze treba pozdravit jedneho cloveka... to by sa mozno dalo naraz s nejakym telefonatom vyriesit... ale povedzme ze by mi to dalo pol minuty.... zostava 4:00
a potom jeden dlhy telefonat, v ktorom by som vysvetlil par veci (s tym, ze vsetko by som samozrejme nestihal, preto by to boli same narazky na blog, cize ak ho dotycny necital, tak teraz nebude mat na vyber... proste by som povedal par veci, ktore musim)... a proste toto by trvalo az do smrti...
ale najprv som ratal s tym, ze na tento telefonat budem mat aspon 5 minut... chcelo by to optimalizovat....
Takze... kedze ale tymto dostavam moznost pripravit sa, mal by som napisat vsetko podstatne, zavesit niekam na web, a vsetkym ludom, ktorych by som chcel volat, pisat im spravy a papieriky, len zavolam, rozlucim sa a dam link.
ale... to je f prdeli... pretoze nim by som dal dost casu na to, aby si kazdy precital, co je pre neho napisane, zamyslel sa atd... ale ak by chceli oni povedat nieco mne, tak by na to proste nebol cas... co znamena, ze by som mal zit tak, ako keby bol toto moj posledny den... a teda hlavne nenechavat otazky nezodpovedane...
sakra... necakal som, ze toho napisem tak vela... asi k tomu pridam este par veci niekedy rano a hodim si to na blog
to je strasne kratko... ale asi by som par ludom zavolala ako vacsina... a nikto tu nepisal ako by sme mali zomriet... takze ak by mala byt nejaka neprijemna smrt ais by som sa dovtedy zabila sama...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
lahla do postele a snazila sa zaspat.. zaspat a nikdy sa nezobudit sa mi totiz paci..
a asi by som aj ja napisal zavet
@ nzch
@ klaudi6541
@ jessiqa
@ jemino
...Vyžrala všetko čo máme doma
radšej by som to rýchlo využil na to aby som sa presunul na cintorín - aby moji pozostalí nemuseli platiť ešte aj za pohrebný voz :/
snád ťo nikto nepochopí zle
no.. závet v zmysle list na rozlúčku.. a napísať nejaké veci ohľadom pohrebu, ako si to predstavujem..
bolo by to par velmi kratkych telefonatov asi 5 ludom (najviac pol minuta, tym som zabil 3:00, zostava 7:00)
jednu IM spravu (uff, ale to by zabralo vela casu, ale toto keby som vravel do telefonu, to by sa strasne natiahlo...)... povedzme minuta... zostava 6:00
este jeden stredne dlhy telefonat (nanajvys minuta a pol... musel by som povedat par veci... skor take moje zelanie... a popriat vela stastia... zostava 4:30
potom jeden papierik... par slov... ze treba pozdravit jedneho cloveka... to by sa mozno dalo naraz s nejakym telefonatom vyriesit... ale povedzme ze by mi to dalo pol minuty.... zostava 4:00
a potom jeden dlhy telefonat, v ktorom by som vysvetlil par veci (s tym, ze vsetko by som samozrejme nestihal, preto by to boli same narazky na blog, cize ak ho dotycny necital, tak teraz nebude mat na vyber... proste by som povedal par veci, ktore musim)... a proste toto by trvalo az do smrti...
ale najprv som ratal s tym, ze na tento telefonat budem mat aspon 5 minut... chcelo by to optimalizovat....
Takze... kedze ale tymto dostavam moznost pripravit sa, mal by som napisat vsetko podstatne, zavesit niekam na web, a vsetkym ludom, ktorych by som chcel volat, pisat im spravy a papieriky, len zavolam, rozlucim sa a dam link.
ale... to je f prdeli... pretoze nim by som dal dost casu na to, aby si kazdy precital, co je pre neho napisane, zamyslel sa atd... ale ak by chceli oni povedat nieco mne, tak by na to proste nebol cas... co znamena, ze by som mal zit tak, ako keby bol toto moj posledny den... a teda hlavne nenechavat otazky nezodpovedane...
sakra... necakal som, ze toho napisem tak vela... asi k tomu pridam este par veci niekedy rano a hodim si to na blog
mne uz sa to stalo toolko krat... ...cize usudzujem kedze nieje napisane ze v skutocnosti, tak to moze byt aj v sne...so, thats fact
ne keby máte preboha