Čo by ste robili keby ste mali neviditeľný plášť ? :D
Raz som tak rozmýšľala, že kam by som šla keby som mala neviditeľný plášť .. Bolo by zaujímavé pozorovať ľudí v zaujímavých situáciách keď oni o tom nevedia
Tý kokos! To by som chcela. Ale radšej sama sa môcť zneviditeľniť, aby to bolo isté. A aj, aby ma nemohli chytiť a počuť a tak. Ale iba keď budem chcieť.
Neviem čo všeličo, ale veľa vecí by ma napadlo potom.
Napadol ma dobrý humus, ale čo už, podelím sa oň s vami
Neviem prečo, ale napadla ma taká vec, že ak by mal niekto plášť a bol by v miestnosti plnej ľudí a prdol by si, bolo by to dosť zaujímavé Nikto by nevedel, že to bol on, ale každý by upodozrieval niekoho iného
šla by som sa poprechádzať do lesa neobávajúc sa žiadnych feťákov trtkajúcich na lavičke, bezďákov, úchylákov a besniacich detí s guličkovými pištolkami
robil by som vsetko.. ale prva vec, stal by sa zo mna rychlo inzinier btw viete o tom, ze japonci uz na tom pracuju ? ( plast, ktory neodraza svetlo a supervlny ako ine materialiky zatial )
Napríklad bi som vykradol banku. A potom by som sa tajne prepašoval na niaký opustení ostrov a spravil tam letovisko. Ale to bi som musel vykradnúť tak 4 banky na želaní úspech. :p A potom bi som si to tam užíval až kým bi ma to neznudilo a prišiel bi som späť do rodnej zemi. :p
s neviditeľným plášťom? zaujímavé. toľko možností ma napadá. Ale väčšina už bola spomenutá. asi sa prikloním k strašeniu spolužiakov a ani iné veci nevyzerajú zle
no neviditelna by som v prvom rade nakopala profesorku ktora mi dala solovu stvorku z priemeru 2,8 to urcite potom by som v noci chodila kazdeho strasit a mohla by som ist kde by som chcela a tak spehovat hehehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Neviem čo všeličo, ale veľa vecí by ma napadlo potom.
Ale tak potom veľa vecí, asi aj zlých a neslušných
Aj na cestovanie by sa dal použiť - tajne by som sa prepašovala do lietadla, tajne by som prespávala na miestach, kde sa prespávať nemá a tak...
A pozorovanie ľudí v situáciach kedy o tom nevedia... asi nie, to by som považovala za zásah do súkromia...
a arabelin prsteň, časostroj a zmysel pre humor..
Osobne by som ale rád zavítal na hodinu do našej triedy ako neviditelný a trochu ich plašil a tak
Neviem prečo, ale napadla ma taká vec, že ak by mal niekto plášť a bol by v miestnosti plnej ľudí a prdol by si, bolo by to dosť zaujímavé Nikto by nevedel, že to bol on, ale každý by upodozrieval niekoho iného
@tomas niekto ta tu chce spehovat
Fantázia robí svoje.
cele dni by som sa len tak tulala po uliciach a pozorovala ludi
a mozno by som sa prepasovala na nejake ministerstvo, alebo do SIS
kazdopadne by som bola strasne stastna
» www.itnews.sk/spravy/vyskum/2...