z kosti by som si spravil mydielka, z krvi chlast, a maso by som zedol...
oči zavaril, a zo zubov by som si spravil nahrdelnik.. vlasy by som predal...
@rybabla@missewo@noxardna@tysha@v šetci,_čo_dáte_možnosť_,,Pomyslel_by_si_si,,... Možnosť sa nedá označiť, lebo odpovede s úvodzovkami sa pre chybu (vkladanie znaku / pred úvodzovky) nedajú prepísať do zrozumiteľného kódu
@30 kujem wikkipedii za vsetko co pre mna doteraz urobila ... co vsetko mi dodnes objasnila.. a chvala ze su tu aj ludia ktory siria svate slovo wikkipedijske po svete
keby dojdem sama tak sa zlaknem...zacnem kricat..utecem preeec...zavolam policiu....a kamoske aby dosla..dojdeme do bytu..prekukame ci tam nejsu dalsie mrtvoly alebo ti co vrazdili a potom uz len cakam na polisov...dam si nieco na ukludenie...a zacnem si hladat nove byvanie
zistim identitu mrtvoly.. ak je to niekto neznamy, dam sina ruky sacky kvoli otlackom pozrem ci ma pri sebe peniaze, ak hej zoberem par korun a pojdem ten zazitok porozpravat pri pive znamym.. potom zavolam policiu.. ak je to niekto znamy tak zistim kto.. ak nikto z rodiny tak zavolam niekoho z rodiny ak je to niekto z rodiny rovno volam policiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
oči zavaril, a zo zubov by som si spravil nahrdelnik.. vlasy by som predal...
@rybabla a @black_soul nie nie. ale mozno raz o tom napisem
Ja som vedela že to napíšeš