Co by ste robili, kebyze viete, ze sa o Vas zaujima Vas byvaly partner?
Co by ste robili, kebyze viete, ze sa o Vas zaujima Vas byvaly partner? Ale viete aj to, ze nic pre to nespravi, aby Vas ziskal spat, pretoze mu v tom brani hrdost a to bol on co ukoncil ten vtah pred tym, takze radsej Vas bude ignorovat, tak ako vy jeho?
mne sa to stalo vždy keď sa so mnou môj ex rozišiel, ale nikdy by som nič pre to neurobila, keď to raz skrachovalo tak by to aj druhý krát a zo žiadnym mojím ex neudržujem kontakt ani len cez internet alebo sms
kedze viem aky je to kokot tak by som ho urcite odmietla a vyhodila mu na oci vsetko to, co mi urobil..ale aj tak je nerealne aby sa o mna zacal zase zaujimat
Cisto teoreticky - ak pre to nic nespravi, ako mam vediet, ze "ma chce spat"? Nuz, jeho problem by to bol.. Naviac ked uz sme sa raz pre nieco rozisli, tak dva krat do tej istej vody nevstupis, ci ako to bolo.. asi
mám presne opačný problém a hrdosť je vec ktorú si možno uvedomia neskôr o pár mesiacov možno rokov, ale nie teraz. Musíš prísť na to čo ti ešte k tomuto ukončeniu chýba, ja som včera prišiel na to že som sa potreboval dôstojne rozlúčiť s priateľkou, pobozkal som ju a vnútorne tak ako som bol veľmi rozhádzaný tak sa mi to všetko napravilo naspäť, obaja sme prehodnotili že ak si nechcem ísť na nervy musí sa to skončiť, nechcem ju raniť a ani ona mňa. To že to bude mrzieť aj teba je jasné, ale nevešaj hlavu
A ľudí čo ti budú hovorieť nemysli na to ignoruj, lebo to ti len spraví nervy a nepomôže, prejde čas a telo aj duša si odvynkú
zasmiala by som sa, povedala by som si "máš čo si chcel" a pocítila by som určitý druh satisfakcie asi len toľko určite by som sa k nemu nevrátila, veď čo bolo, to bolo, terazki som majorom
ak sa chceš vrátiť k bývalému polož si otázku či mu budeš môcť 100% dôverovať ?? A či chceš v takom vzťahu žiť. či chceš mať také manželstvo keby-že sa k nemu vrátiš. podla mna ako to tu už niekto napísal: bývalí je bývalý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A ľudí čo ti budú hovorieť nemysli na to ignoruj, lebo to ti len spraví nervy a nepomôže, prejde čas a telo aj duša si odvynkú
Teraz ťa chápem na 100%, viem o čom je reč