V Košickej ZOO nemajú na zvieratá peniaze, tých pár zverov by sa tu stratilo a ani by sme si ich nevšimli, alebo by boli také lenivé, že by ani z tje klietky neutekali.
Btw videli ste niekto toho legendárneho zubra v Kavečanoch?Lebo vždy, keď ho idem vyčkávať, práve je odlezený na druhej strane toho obrovského výbehu a silno pochybujem, že cvôbec nejakého majú.
@hangtime11 pripájam sa xD ja som z teba dostal uyeby xD akože mna si rozosmial xD lebo som si to predstavil ako by si sa šúlal natom celom až by ti doplaču bolo keby ťa nejaky leopard obhrýzal xD
boha stale prijebane otazky typu co by ste robili ?? co by ste robili kebyze vas zosit ozije a zacne hryzt ? co by ste robili kebyze vam padne mobil do kanala ? co by ste robili kebyze vam krokodyl odhryzne prst??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Btw videli ste niekto toho legendárneho zubra v Kavečanoch?Lebo vždy, keď ho idem vyčkávať, práve je odlezený na druhej strane toho obrovského výbehu a silno pochybujem, že cvôbec nejakého majú.
ja by som sa nechal spapať a určite by si na mne pochutnali, aspoň raz v živote by som bol k úžitku
By zo mňa boli zdravučký a aj zúbky by zomňa mali zdravé. Veď môj vápnik z kostí im určite pomôže
Nechajme sa všetci zožrať opičkami xD xD