ale predpokladam ze na rozne miesta .. no isiel by som do NY - Manhattan , siel by som na Rockefellerovo centrum , na ten mrakodrap , pustil si hudbu aku mam rad , dal si cappucino a cakal by som na koniec
je taký film Knockin' on Heaven's Door..tak tak...v červenom kockovanom kabáte do áčka.v čiernej sukni, čiernych pančuškách, s červenými lakovanými topánkami na nohách.by som sedela na pláži, pila gin a fajčila havanu.
@romanzkrajinyx ja tam idem byvat ale ako naozaj , serious ako nahle sa najde prilezitost , vek zhruba 22-25 , tak okamzite idem prenajmeme si spolocne byt aby sme setrili prachy ?
zvolala všetkých ľudí, s ktorými by som sa chcela rozlúčiť, šli by sme na koncerty mojich (a ich) obľúbených kapiel, potom by som sa vrátila domov, vyobíjmala psov a nakoniec čakala na koniec v spoločnosti ľudí, ktorý napĺňali môj život a je mi úplne jasné, že do hodiny by som to nestihla ...
@romanzkrajinyx no tak to urcite ze nie pojdeme na ten maly ISLAND medzi Manhattanom a Queens , tam je taka mala plavaren ( osobne som ju videl , uricte su tam aj sprchy)
najprv by som sa premiestnila za jednym clovekom a povedala mu vsetko to, co som sa bala povedat doteraz a potom naspat domov za mamkou a ockom, aby vedeli, ze tak je dobre a nesmutili (az tak)
Huntington Beach - na sebe milované Guns n Roses tričko, na nohách converse, čo so mnou už veľa preskákali, v ruke ciga, v druhej Jack a vedľa mňa osadenstvo Avenged Sevenfold...to by bolo krásne čakanie na smrť
isla by som do Milana,Parizu/a (neviem co je spravne a do Amsterdamu...a potom uz len by som zobrala ludi na ktorych mi najviac zalezalo na jedno miesto,nech su so mnou,pustila si zoznam oblubenych pesniciek a hadam by som umrela stastna
Ukradla by som mame kreditku, využila to, že viem jej pin, kúpila si lístky na Honda Civic Tour, premiestnila sa do USA a odskákala si skvelý koncert. Bože, som pathetic, no a čo.
nepremiestnila by som sa nikam...snažila by som sa využiť tú hodinu čo najefektívnejšie ako by som len vedela...samozrejme s osobami, môjmu srcu najbližšie
Napísala by som list pre tých, čo som mala rada a tých,co boli dôležitý. Objala by som mamu a sestru. Posledný krát by som priateľovi povedala, že ho milujem najviac na svete. Potom by som sa chcela premiestniť do nejakej romantickej spálne s úžasnou posteľou a posledný krát by som sa pomilovala. Ak by som mala umrieť, tak v náručí milovanej osoby, ktorá by umrela so mnou.... A snáď by sme sa stretli v nebi
ako je len dobre, že hodinu nevíš....netuším, no lúčiť by som sa nechcela....to by moc bolelo!!!!mám jedno miesto, kam by som šla, ľahla by som si do trávy a pozerala sa na krásnu slnečnú oblohu - ten pocit milujem....a to miesto má v sebe úžasnú mágiu, aspoň pre mňa! je to starý partizánsky cintorín a rastú tam dva zvláštne stromy....
premiestnila by som sa za istou osobou, povedala mu ako veľmi ho milujem,objala ho tak tuho ako keby svet mal prísť ku koncu,a s tým že som ho ešte videla naposledy odišla...
Ja by som sa asi opila lebo dohúlila a napísala sms.ku že na pohrebnom obede ( nwm ako sa to volá ) sa bude isto podávať kurča ale len pre tých ktorý plakali ...
no keby že to viem na sto percent že budem do hodiny mŕtva asi zošaliem ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ale predpokladam ze na rozne miesta .. no isiel by som do NY - Manhattan , siel by som na Rockefellerovo centrum , na ten mrakodrap , pustil si hudbu aku mam rad , dal si cappucino a cakal by som na koniec
ti rpajem aby si siel tam nie poslendu hodinu
asi v priestore...tak asi do NY tiez to je moj sen matus nesiel by si so mnou?
mňau
môžem sa pridať?
@matus123 zaciname setrit!
dobre ale nechcem aby ste po sebe s @romanzkrajinyx nechávali obsratý hajzel ako obvykle
@normalkomar nejaky narocny nie ?
skorej čistotný
@matus123 ja sa budem tam v rieke hudsom kupat no
takže ty si kaučuk? dobre vedieť
toto je ďalšia z tvojich zaujímavých úvah...
stamad do mcdonaldu na poslednu veceru
a spat domov k rodine
...........ale CHUJA sedela by som za Facebookom a picovala by som v statusoch
a potom niekam, kam som veľmi chcel ísť...
no čo už, pojdem do lesíka, zoberem si cesnak a orechy a pojdem nakrmit diviaky
Ja by som sa asi opila lebo dohúlila a napísala sms.ku že na pohrebnom obede ( nwm ako sa to volá ) sa bude isto podávať kurča ale len pre tých ktorý plakali ...
no keby že to viem na sto percent že budem do hodiny mŕtva asi zošaliem ...