Mal som pred 2 mesiacmi narodeninovu oslavu. Prisla najlepsia kamaratka, ale ta mi ani nezablahozelala a ani ziadny darcek nekupila.. Vobec som to od nej necakal. Vobec to neriesila, akokeby sa nic nestalo. Lenze, o 2 tyzdne ma ona narodky. Pozvala ma, al
vyjeboc sa ty na nu chlapce. Vseobecne prist na oslavu (ak som to spravne pochopila) narodenin s prazdnymi rukami sa podla mna nepatri, nie to este ak to ma byt nejaky tvoj blizky clovek. minimalne teda neviem preco by si sa teraz mal ty snazit. Ale tak, mohlo to mas vselijake dovody hm
keby mi kamoška príde na oslavu a nepodá mi ruku (bolo by mi jedno či by mi dala darček ale tú ruku keby mi nepodala) tak by som jej povedala, že nech si uvedomí, kde sa nachádza a vyprevadila by som ju k dverám
spýtaj sa jej či bude na mieste ak jej nejaký darček donesieš nakolko si si všimol že ona žiadny tebe nedala a tak ťa napadlo že sa asi neobdarovávate zistíš teda ako to berie a prečo ti žiadny nedala
ak sa ta pytala oc by si chcel a ty si odpovedal nic len hlavne aby si ty prisla tak sa jej necudujem kazdy rok som sa pytal mami co by chcela pod stromcek a vzdycky nic sak ona nic nepotrebuje tak som jej nic nekupil neboj ako si teraz vie aj sama vypytat
ale pokiaľ prídeš a budeš sa snažiť jej svojou prítomnosťou vytvoriť peknú oslavu a nebudeš jej nič vyhadzovať na oči, ešte len vtedy ukážeš veľkú osobnosť.
Nemyslím si, že to je o nejakom materializme ak si očakával nejaký darček. Ono sa to väčšinou k sviatku (a najmä na oslave toho-ktorého človeka) jaksi patrí. Nie je to o financiách. Ak by mi niekto doniesol trebárs doma vyrobené prianie bolo by to pre mňa až až a veľmi by ma to potešilo. Rovnako existuje kopec drobností, ide predsa o to potešiť človeka, ktorý ma sviatok, nejde o to, koľko to stojí. A minimálne prianie je dosť logická vec.
Ale ktovie... Možno tam naozaj nejaký dôvod bol. Kúp jej čo uznáš za vhodné, zavinšuj jej a možno sa dozvieš aj čo malo znamenať tamto z jej strany.
@helloxd to,ze ti nedala darcek ani nezablahozelala moze mat 1000 dovodov.
ale myslim si,ze ak ju naozaj povazujes za tvoju kamaratku,je od teba dost sebecke uvazovanie-ako ty mne,tak ja tebe. kamaratstvo predsa nie je o daroch! ak ju mas rad, ten darcek jej prinesies a zablahozelas jej aj napriek tomu, ze ona to neurobila .este raz opakujem-nevies preco to spravila, mozno to bolo z naozaj vazneho dovodu.
@helloxd len tak mimochodom- ja a moji priatelia sme si nikdy nedavali darceky na narodeniny ci meniny. jednoducho sme si nemuseli dokazovat ako nam na tom druhom zalezi materialnymi vecami,jednoducho sme to vedeli. (a to sme sa priatelili cele roky, vymysliet pre druhych darcek by vobec nebolo tazke)
je to najlepšia kamoška...prečo sa jej chceš mstiť? ako tu už bolo spomínané, na to prečo ti nič nekúpila a nepovedala, mohla mať milión dôvodov...ak ťa to zaujímalo, mal si sa pýtať už vtedy... teraz je už neskoro...najskôr by si vyznel ako malé decko, ktoré sa cíti dotknuté, lebo nedostalo darček preglgni minulosť a ak sa medzi vami okrem tejto nepríjemnosti nič nezmenilo, správaj sa k nej tak, ako by si chcel, aby sa ona správala k tebe
prečo jej chceš kupovať drahé dary? stačí i nejaká maličkosť, drobnosť pri ktorej si na teba spomenie
ked jej chces uprimne kupit darček tak kup a ked ne tak ne ....ale ne kvoli tomu ,že "ona mi nekupila ani ja jej nekupim" ,bože kde sme v školke?
Ja ked som oslavoval narodky som oznamil,ze si neprajem aby mi ludia doniesli darčeky,stačí aby prišli. Ja tiež nikomu nekupujem darčeky a len výnimočne blahoželám,lebo to nepovažujem za nejakú významnu vec v živote.Tieto svoje som tiež preto len ako tak oslávil lebo som musel ist do rodneho mesta tak ked uz som tam bol som to zapil.Inak by som sa nato vysral.
A samozrejme našli sa ludia čo ten darček napriek tomu doniesli.Samo o sebe ma to potešilo,ale na druhej strane sklamalo,lebo teraz ked oni budu mat narodky ja im nic nedám,lebo by to nebolo uprimne odo mna.
ak si na tomto zakladas zivot..hm dast bieda ..
ja mam permanentne c pici davat/dostavat darceky...
bud rad,ze ta pozvala na jej oslavu...teraz dumaj ci to nie je ken take, ze ty si ju pozval
Stačila by aspoň čokoláda alebo nejaká totálna maličkosť, ja byt ňou sa neskutočne hanbím, ani na tu oslavu by som neprišla keby ti nemam co dať. Kúp jej len obyčajnú bonboniéru ty si predsa slušne vychovaný, predpokladám.
ani nezablahoželala? O_o
ako dobre, šak ja tiež nedostávam od každého darčeky na narodeniny a tak, ale od najlepšej kamarátky keby mi nedala nič ani len pusku na ličko a nezablahoželala, asi by som ju ... no nič
ale myslim že by som v takom pripade nič nekupila a ani by som na tu oslavu neprišla. tak.
byť na tvojom mietse jej kupim darcek, vystiskam ju, poblahozelam jej, a nedam najavo ako velmi ta to sve ze to ona nespravila tebe.........tym ju strasne vyhecujes........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
nedávam nikomu nikdy nič preto, aby som automaticky potom aj ja od neho niečo dostala.
ale tak objatie/úsmev/pár pekných slov by som asi očakávala.
Ale ktovie... Možno tam naozaj nejaký dôvod bol. Kúp jej čo uznáš za vhodné, zavinšuj jej a možno sa dozvieš aj čo malo znamenať tamto z jej strany.
ale myslim si,ze ak ju naozaj povazujes za tvoju kamaratku,je od teba dost sebecke uvazovanie-ako ty mne,tak ja tebe. kamaratstvo predsa nie je o daroch! ak ju mas rad, ten darcek jej prinesies a zablahozelas jej aj napriek tomu, ze ona to neurobila .este raz opakujem-nevies preco to spravila, mozno to bolo z naozaj vazneho dovodu.
oslavovanie narodenín je podľa mňa pičovina
ale keď už človek na tej oslave je tak zablahoželať/popriať sústrasť by mohol
prečo jej chceš kupovať drahé dary? stačí i nejaká maličkosť, drobnosť pri ktorej si na teba spomenie
Ja ked som oslavoval narodky som oznamil,ze si neprajem aby mi ludia doniesli darčeky,stačí aby prišli. Ja tiež nikomu nekupujem darčeky a len výnimočne blahoželám,lebo to nepovažujem za nejakú významnu vec v živote.Tieto svoje som tiež preto len ako tak oslávil lebo som musel ist do rodneho mesta tak ked uz som tam bol som to zapil.Inak by som sa nato vysral.
A samozrejme našli sa ludia čo ten darček napriek tomu doniesli.Samo o sebe ma to potešilo,ale na druhej strane sklamalo,lebo teraz ked oni budu mat narodky ja im nic nedám,lebo by to nebolo uprimne odo mna.
Priateľstvo by malo byť nezištné...
ja mam permanentne c pici davat/dostavat darceky...
bud rad,ze ta pozvala na jej oslavu...teraz dumaj ci to nie je ken take, ze ty si ju pozval
ako dobre, šak ja tiež nedostávam od každého darčeky na narodeniny a tak, ale od najlepšej kamarátky keby mi nedala nič ani len pusku na ličko a nezablahoželala, asi by som ju ... no nič
ale myslim že by som v takom pripade nič nekupila a ani by som na tu oslavu neprišla. tak.