Chodím do autoškoly od apríla už mám komplet jazdy mala som ísť teraz 13.7. na skúšky ale... neviem prečo môj inštruktor to zrazu začal odkladať, že ešte vraj niesom pripravená na skúšky. Vraj by som pot
@kikusqa205 Záleží ako ty považuješ svoje vodičské schopnosti. Musíš ty vedieť aspoň relatívne ako šoféruješ.
Niekedy si autoškola chce takto privyrobiť na ďaľších jazdách, lebo si ich musíš zaplatiť. No ak si myslíš že by si si to mala ešte vyskúšať, tak rozhodne si tie jazdy dokúp.
A 3x do týždňa chodím s bratom na takú hodinku na malé letisko no je to vlastne to čo využívajú tie postrekovacie lietádla ako pristávaciu plochu, niekedy chodíme aj na také poľné cesty kde nie sú autá alebo len sem tam nejaké. Tak ja si myslím, že jazdím dosť.
Je to tazke posudit kedze nevieme ako ti to ide. Mozno to instruktor mysli dobre a vidi ze na skusky este naozaj nie si pripravena alebo z teba chce este vytiahnut nejake prachy navyse.
Instruktor ta nema co pripustat/nepripustat k skuske. On je len obycajny plankton. Takze sa pekne prihlas na skusku. Pripadne mozes robit skusky aj v inej autoskole. Zober si vsetky papiere a chod inam...
@kikusqa205 nemyslim si, ze sa nieco zmenilo odkedy som robil vodicak...ty dokonca ani nemusis chodit do autoskoly a mozes ist robit rovno skusky ak si trufas...
@dzongoo ked som robil autoskolu ja (a to bolo hned v ten rok jak prisla do platnosti novela zakona o cestnej premavke s tymi velkymi zmenami), tak to platilo. Teraz neviem, kedze sa ma to nedotyka, tak to neriesim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@2 Veľmi priamočiarý prístup..
Ale on to povedal tak, že vlastne ked si nepriplatím nejaké tie jazdy tak on ma k skúškam pustí najskôr tak v októbri.
No je to normálne?
Niekedy si autoškola chce takto privyrobiť na ďaľších jazdách, lebo si ich musíš zaplatiť. No ak si myslíš že by si si to mala ešte vyskúšať, tak rozhodne si tie jazdy dokúp.
Tak 2x do týždňa som mala jazdy
A 3x do týždňa chodím s bratom na takú hodinku na malé letisko no je to vlastne to čo využívajú tie postrekovacie lietádla ako pristávaciu plochu, niekedy chodíme aj na také poľné cesty kde nie sú autá alebo len sem tam nejaké. Tak ja si myslím, že jazdím dosť.
To naozaj? Ja som zase niekde čítala, že zákon nepovoľuje aby boli skùšky robenè v inej autoškole.