Davnejsie som sa zalubil do svojej najlepsej kamaratky, no kedze mala (a este stale ma frajera) tak som to prestal riesit. Pokazit vztah najlepsej kamaratke to je urcite to posledne co by som chcel...
tiez som bola zalubenaa dlhooo do mojho naj kamaraata.........ale bola som trpezlivaa a nakonec somm sa dockala a predsa sa do mna zalubil ............ale po dlhsom case sa aj odlubil bohuzel :/...zivot je sviňaaa
urobila som to ze osm sa spamatala odmilovala, a vazila si to take ake je, lebo som toho cloveka nechcela stratit, vedela som keby k nieco dojde tak sa to cele pokazi a uz to nebude ako predtym..nikdy
na toto mám priam talent, s pravidelnosťou sa "zabuchnem" do chlapa, ktorý je buď môj kamarát alebo sa počas môjho procesu balenia stane mojim dobrým kamarátom, a tým pádom je to s mojej strany stratené zbytočne kaziť kamarátstvo vzťahom, ktorý vyjsť nemusí.....
stalo sa bola som zaľúbená do najlepšieho kamaráta...on do mňa tiež...neboli sme spolu dlho pokazili to ostatní lebo sa nám smiali, on bol odo mňa mladší,
tak síce potom sme sa dlho nerozprávali ale teraz je to také ako predtým zase sme kamaráti...
treba si to len vydiskutovať a všetko bude OK...základ je komunikácia
je to veľmi tažke a pôsobí to veľmi na city a mne sa to ráz stalor bola som zaľúbená do svojho kámoša a robila som všetko preto aby si ma všimol koketovala som a nič a zrazu ničoho nič priviedol si svoje dievča a ja som mu tam robila žiarlivostné scény vynadal mi, ale na druhý deň sa som nou porozprával, že ku mne nič necíti, že to nemá zmysel a ja som to pýochopila ale bola som smutná či viac tak tím horšie ale potom som na to kašlala, načo sa s tým zaoberať a po nejakom čase som ho brala nie ako za svojho chalana, ale ako svojho brata a bolo mi na duši lepšie zdôveroval sa mi s čím koľvek a ja som mu poradila. Bola to bratská láska.
Ja myslim, ze by som mu povedala co k nemu citim. A ak by mi to neobetoval, tak by som sa na nho vykaslala. Nechcela by som byt, uz ani kamaratka. Je to bolestive, vidiet niekoho koho mate radi po boku s niekym inym i ked chcete aby bol stastny. A takto by ma to casom urcite preslo. CAS je liek na vsetko! Aj ked je to niekedy velmi tazke a narocne! Covek vtedy dokaze spadnut aj na same dno! Treba len bojovat a nikdy to nevzdavat! Drzim palce vsetkym co maju podobny problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale to je tak hypoteticka situacia ako, ze Bin zautoci na Bratislavsky hrad
Ináč, tiež sa mi to stalo a "riešil" som to predposlednou možnosťou, aspoň že sme kamaráti..
, ktorého som odmietol kvôli jednému hudobnému fotografovi...
tak síce potom sme sa dlho nerozprávali ale teraz je to také ako predtým zase sme kamaráti...
treba si to len vydiskutovať a všetko bude OK...základ je komunikácia