Čo by ste robili, ak by ste si zo srandy vsadil na eurojackpot a vyhrali by ste 82 000 000€?
Ako by ste naložili s takou čiastkou? Proste, vyhráte balík a ako by ste naložili? Teraz som čítal, že je jack 82 000 000€. Trocha predstavivosti nezaškodí.
čo by bolo, keby bolo...
ta chuť výhry je taká istá ako oblizovať zmrzlinu za výkladným sklom,
akurátne by si človek zničil život...
poklady si ľudia ukladajte v nebi, tie vám prinesú večný život, tie pozemské sú vám nanič...
kúpil by som zopár bytoviek/dal postaviť a prenajímal, prípadne nejaké firmy aby aj keď sa zmení mena a klesne hodnota peňazí ktoré mám aby stále prichádzali ďalšie
Postavil by som vilu podľa návrhov mojej manželky s bazénom obrovskym domácim kinom a veľkou vinnou pivnicou. Ofc inak by som peniaze nejak fajn investoval a pomohol rodine a možno rozbehol nejaku vlastnú firmu s technickým zameraním.
@3 presne toto, ale investovala by som do projektov, do mladých ľudí a ich nápadov, do podnikania, nových firiem... proste efektívne využitie pre ľudí. načo sú človeku také peniaze, keď s nimi nijak nepomôže...
niečo by som hodila do privátneho bankovníctva, dačo do fondov, s niečím by som sa hrala na forexe možno, nech je aj sranda a za pár šupov by som kúpila komplex bytov a dala do prenájmu. a investovala by som do výstavby internátov pre študentov, aby sa im dobre bývalo a študovalo...
tak ja na také blbosti nemíňam peniaze, ale na iné sprostosti, z ktorých je aspoň hodnota alebo zážitok
S peniazmi by som spravil všetko, minul, investoval, stratil, okradli by ma, dal rodine, dal psovi, mačke aj kobyle, no a kúpil by som si štetku na každý týždeň inú Ale nie, vážne, ja by som strašne zlenivel a asi by ma zabili a okradli, taký obnos by som tajil až do hrobu. @dreams155
@marcello111 "poklady si ľudia ukladajte v nebi, tie vám prinesú večný život, tie pozemské sú vám nanič"
jediny život o ktorom dokažeš povedať že je skutočny je tu na Zemi... ostatne panbožkarske predstavy ostanu navždy predstavami a želaniami tých, ktorí sú slabí na to aby sa vyrovnali so životom na Zemi...
ja by som si v prvom rade postavila dom zariadený podľa feng-šuej, podarovala rodine nejaké peniaze, na charitu, a aj na dovolenku by sme išli, či skôr dovolenky
Rozdelil na účty, investoval a snažil sa spraviť tak aby som mal vďaka tomu taký mesačný príjem aby som nemusel míňať na spotrebu tie vyhrané peniaze. A až potom sa podelil s ľuďmi...
kúpila by som si obydlie všade tam, kam by som chcela cestovať
(dobre, tak zas nie, ale ak by sa mi niekde veľmi páčilo... takže asi by som mala nejaký letný domček niekde na ostrove na severe a tým by to haslo, ale tak...
prešla by som si sever bez obáv o rozpočet a zašla na antarktídu
zabezpečila rodinu a mne najbližšiu nerodinu
a potom neviem, najala si krajčírku, čo by mi všetky veci šila na mieru a tak
a asi založila nejakú nemocnicu alebo školu alebo niečo také (alebo oboje
mala súkromných učiteľov na všetko, čo som sa kedy chcela naučiť
a tak nejako no
neviem. to je strasne vela penazi. ja nemozem byt milionar, lebo by som bol cely zivot useless. staci mi, ked budem bohaty
no ale v skratke, 3 mega by som si nechal na zivot. akoze tak, ze do smrti. z tych by isli veci ako bezne vydavky, dom, auto... proste s prehladom by to stacilo na zivotny standard aky chcem. a zbytok by som investoval do ludi, ktori vedia co s peniazmi. je hrozne vela dobrych napadov, ktore sa nikdy nezrealizuju, lebo ich nema a nikdy nebude mat kto sponzorovat. milion eur, s tym sa da zamestnat spickovy clovek v lubovolnom odbore na 5 rokov. 5 rokov by som mohol financovat projekt, na ktorom by robilo 80 najlepsich mozgov vo svojej kategorii. a to za predpokladu, ze by to cele vykazovalo nulovy prijem, co je, samozrejme, nezmysel. s tym sa uz da urobit nieco uzitocne.
kupila si typka co by mi to vsetko spravoval, dalsieho co by ho bez jeho vedomia kontroloval ci ma neojebava a neulieva si do kapsy, dala by som vypoved v robote a robila si co by som chcela
Prvo by som si dal postaviť krásny dom s brutálnou záhradou potom by som dáku čiastku rozdal rodine...neskôr nakúpil nehnutelnosti...potom by som volal kamošovi nech mi pošle číslo účtu a poslal mu z fleku dva melóny €...napísal by som závet a možná do pár rokov by ma našli niekde mŕtveho nato že by som sa prefetoval alebo prepil k smrti pretože by som zistil že ani za peniaze si človek nekúpi to čo potrebuje k šťastiu...preto by som vyhral radšej to čo ma robí šťastným než dáke zkazené a prašivé prachy...
nakúpila by som nehnuteľnosti, domček na upustenom ostrove, vilu v dákom velkomeste, auto, lod, lietadlo
investovala by som to akcií, možno by som kúpila zlaté tehličky, banke by som nedala také velké sumy
a celý život by som nič nerobila
Tretinu by som dala Ficovi, tretinu Kalinakovi a za zvysok by som kupila:
kapsule do Dolce Gusta
Mlieko do kavy
vlhcene obrusky na odlicovanie
Roztok na sosovky
Sacky do kosa
Teda ak sa to musí platiť pred vyplatením výhry.
Inak by som si kúpila veľkú časť pôdy, postavila nejaký supereko domček a mala animal sanctuary alebo čo
Úvaha jak prasa! Každý si chce prachy užiť, ale nik nechce vyzerať ako sebec. Čiastka je ale dostatočne veľká na to, aby som si ich užil ja sám, a pomohol s nimi aj ostatným.
Najprv by som si asi kúpil barák, zaplatil si zopár death/black metalových koncertov s VIP prístupom, išiel by som do bordelu dať ženám pol mega nech s tým prestanú, škodí im to. Vrátil by som rodičom to, čo mi oni prispievajú na život a čo celý život na mňa premakali. A ako posledné by som asi šiel do USA podporiť bezďákov ktorí sú toho hodní.
zabezpecil rodinu, natocil slovensky velkofilm s mega reklamou a mega temou a nieco by som dal na daky vyskum liecby rakoviny alebo daky pristroj do nemocnice
Nezačal by som pracovať , prihlásil by som sa na Oxford a študoval ešte desať rokov aspoň. Naučil sa aspoň 10 jazykov a potom by som sa vrátil domov a spravil si habilitáciu, zapísal sa do komory, otvoril si kancel a pracoval by som. Rodičom by som kúpil bývanie nové a tak. Ja neviem, ale išiel by som do sveta určite, cestoval a písal knihy.
Najväčšiu čiastku by som investoval, je to pekná suma, s ktorou človek vyžije niekoľko životov aj bez toho aby musel zarábať, ale o čom by to bolo? Niečo by som dal určite rodine, niečo na charitu a spravil by som si nejakú firmičku, do ktorej by som chodil "zabíjať čas". A asi by som si kúpil nejaký futbalový klub
@james98 aj ked to neminies, budes mat (mozno) deti, oni dalsie, a ja by som sa chcel s mojou rodinou udrzat na spici navzdy, preco nemat viac ak sa da, s 82 milionmi sa uz lahko mozes dostat k miliardam, a potom uz nejde iba o peniaze, ale aj o moc, mozes ovplyvnovat veci, alebo napriklad pomahat, charita, utulky, ... mozes realizovat velke veci
Niečo by som precestovala, potom by som si otvorila vlastnú cukráreň, konečne by som sa nemusela báť situácie, že skrachujem. Určite by som peniaze rozdelila členom rodiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
2. by som darovala (utulky)
3. minula (nákupy, dovolenky)
ta chuť výhry je taká istá ako oblizovať zmrzlinu za výkladným sklom,
akurátne by si človek zničil život...
poklady si ľudia ukladajte v nebi, tie vám prinesú večný život, tie pozemské sú vám nanič...
Takze podla by som sa riadil.
A užíval si zivot snov.
niečo by som hodila do privátneho bankovníctva, dačo do fondov, s niečím by som sa hrala na forexe možno, nech je aj sranda a za pár šupov by som kúpila komplex bytov a dala do prenájmu. a investovala by som do výstavby internátov pre študentov, aby sa im dobre bývalo a študovalo...
S peniazmi by som spravil všetko, minul, investoval, stratil, okradli by ma, dal rodine, dal psovi, mačke aj kobyle, no a kúpil by som si štetku na každý týždeň inú Ale nie, vážne, ja by som strašne zlenivel a asi by ma zabili a okradli, taký obnos by som tajil až do hrobu. @dreams155
jediny život o ktorom dokažeš povedať že je skutočny je tu na Zemi... ostatne panbožkarske predstavy ostanu navždy predstavami a želaniami tých, ktorí sú slabí na to aby sa vyrovnali so životom na Zemi...
(dobre, tak zas nie, ale ak by sa mi niekde veľmi páčilo... takže asi by som mala nejaký letný domček niekde na ostrove na severe a tým by to haslo, ale tak...
prešla by som si sever bez obáv o rozpočet a zašla na antarktídu
zabezpečila rodinu a mne najbližšiu nerodinu
a potom neviem, najala si krajčírku, čo by mi všetky veci šila na mieru a tak
a asi založila nejakú nemocnicu alebo školu alebo niečo také (alebo oboje
mala súkromných učiteľov na všetko, čo som sa kedy chcela naučiť
a tak nejako no
no ale v skratke, 3 mega by som si nechal na zivot. akoze tak, ze do smrti. z tych by isli veci ako bezne vydavky, dom, auto... proste s prehladom by to stacilo na zivotny standard aky chcem. a zbytok by som investoval do ludi, ktori vedia co s peniazmi. je hrozne vela dobrych napadov, ktore sa nikdy nezrealizuju, lebo ich nema a nikdy nebude mat kto sponzorovat. milion eur, s tym sa da zamestnat spickovy clovek v lubovolnom odbore na 5 rokov. 5 rokov by som mohol financovat projekt, na ktorom by robilo 80 najlepsich mozgov vo svojej kategorii. a to za predpokladu, ze by to cele vykazovalo nulovy prijem, co je, samozrejme, nezmysel. s tym sa uz da urobit nieco uzitocne.
investovala by som to akcií, možno by som kúpila zlaté tehličky, banke by som nedala také velké sumy
a celý život by som nič nerobila
kapsule do Dolce Gusta
Mlieko do kavy
vlhcene obrusky na odlicovanie
Roztok na sosovky
Sacky do kosa
Inak by som si kúpila veľkú časť pôdy, postavila nejaký supereko domček a mala animal sanctuary alebo čo
jedného dňa sa aj tebe otvoria oči človek
Najprv by som si asi kúpil barák, zaplatil si zopár death/black metalových koncertov s VIP prístupom, išiel by som do bordelu dať ženám pol mega nech s tým prestanú, škodí im to. Vrátil by som rodičom to, čo mi oni prispievajú na život a čo celý život na mňa premakali. A ako posledné by som asi šiel do USA podporiť bezďákov ktorí sú toho hodní.
A potom by som si užívala život.
Celkom "zábavné" čítanie.
A to bol človek, ktorý už veľké prachy mal!
Vyzerá to, že celá slávna výhra mala skôr
smrtiace, ako požehnané účinky.
a ostatné neviem..dačo pokúpila a dala rodine a ták