ak by ste prišli na to, že nejaký váš kamoš je hľadaná osoba za podvody? Oznámili by ste miesto kde sa zdržiava aj všetky informácie alebo by ste sa tvárili, že o ničom neviete?
@6 presne tak. este by som sa strapnil, ze pridem o nom povedat informacie na policiu a vysvitlo by, ze su vsetky nepravdive a nie je to on. to nebudem riskuvat
Policii nepomaham . Su to totalne svine..... Kamos byvaly spoluziak musel zaplatit exekutorovi 150 eur za drobnu kradez v obchode, pritom nic neukradol, obaja sme v ten cas sedeli v skole.......
Pochopite to ?
Nejakemu policajtovi stacil podpirs a nepytal pri zadrzani pachatela ani OBCIANSKY !
podla toho čo by spáchal ak vraždu tak jasne že áno.....ale ak by išlo o niečo iné tak asi nie....možno iba vtedy keby sa ma polícia pýtala ale udať by som ho nešiel
No a keby to bol teda jenom nejaký známy, tak by som to asi moc neriešila a nechala to tak.
Ale tak neviem čo je podla teba známý, ja mám známych ktorých poznám z videnia a iba sa pozdravíme, potom známych s ktorými prehodím pár slov, a známych ktorý sú kamoši s mojimi kamošmi a ja ich len poznám od nich.. .. .
Tak teraz vazne , keby kamarat niekoho zabil z aspon trochu dobreho dovodu nie len zosrandy tak by som sa spytal preco si ho zabil a neriesil , proste ako keby mi oznamil ze dostal 5ku v skole. Tomuto statu a systemu zasranemu by som vzivote nepomohol doborvolne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Pochopite to ?
Nejakemu policajtovi stacil podpirs a nepytal pri zadrzani pachatela ani OBCIANSKY !
Ďalšia vec, dať niečo riešiť policajtom je ako odložiť dieťa do kontajnera, takže...
a samozrejme ak by to bol kamoš ktorý by bol naozaj kamoš a vysvetlil by mi prečo spravil to čo spravil, snažila by som sa hladať nejaké riešenie.
Ale tak neviem čo je podla teba známý, ja mám známych ktorých poznám z videnia a iba sa pozdravíme, potom známych s ktorými prehodím pár slov, a známych ktorý sú kamoši s mojimi kamošmi a ja ich len poznám od nich.. .. .
rob to čo si myslíš že je správne