kazdopadne, pozrela by som sa na to co dokazali oni a keby to bolo len vychodenie vysky a cely zivot hrozne a zle ucenie (niektori ucitelia su super, ini zas nemozni) a toto je vsetko co dokazali, tak by som si to nejako k srdcu nebrala
@sneziteraz asi nevies citat,jemu sa tol nestalo!!!,k téme:povedal by som,tej dotyčnej osobe,že nech si obuje moje topánky a prejde si všetkým tým,čím som si prešol ja, a potom nech toto povie. =D
mne sa to už stalo.... a povedala som: "Ja len dufam že budeš žiť dosť dlho na to, aby som ti to mohla šplechnuť do ksichtu že čo som dokazala" (lebo to bola staršia osoba)
... a čo by som mala robiť? Možno by ma to trošku zamrzelo ale nijako by som si to nepripúšťala k srdcu, ja sama predsa viem aké sú moje ciele a čo všetko budem robiť k tomu aby som ich dosiahla a teda aké sú moje schopnosti.
A vlastne takéto niečo by nevypustil z úst nikto mne blízky.
@chloridsodny u mňa to bola matka, ktorá mi neustále pripomínala aká som neschopná a že nikdy zo mňa nič nebude (pri tom si len liečila svoje komplexy na mne).. ale keď som prišla na gympel, tam sa ukázal opak.. no stále mám v sebe zakorenené nulové sebavedomie, aj keď ma ľudia naokolo presviedčajú, že nie som neschopná atď.. ja si to aj začínam uvedomovať, ale stále mám v sebe strach! neznášam ju za to! a dúfam, že v živote dokážem viac ako ona!
a čo by som ti poradila? asi len toľko, že si to neber k srdcu, aj keď ti to povedal hocikto, to čo dokážeš závisí len a len od teba! ak sa budeš snažiť a nebudeš na to kašlať (teraz neviem či máš na mysli školu alebo prácu alebo život vo všeobecnosti, preto som použila zámeno "to") tak sa ti to podarí! ver si a kašli na reči ostatných!
Opytam sa ho že kto j on, že to dokáže povedať, keď ani on v živote nič nedokázal, lebo si musí liečit komplexy na iných. A ešte by som mu povedal že nemá čo učit, lebo také invidiuo ako on nie je žiaden príklad pre deti. A jednoznačne by som ho išiel nahlásit, lebo tké veci nemá čo robit. A keby to bol kamarát, povedal by som mu že sám viem čo robím, ak to on nevie tak je to jeho problém
Mne to raz povedala jedna prijebaná učiteľka, akurát som sa zasmiala a pre dobro veci som si len v duchu povedala, že mi to hovorí človek čo každé ráno stojí na zastávke autobusu aby šiel zarobiť jebnutých 450 € mesačne..
Nikto mi to ešte nepovedal , takže neviem, ako by som sa zachoval... Osobne som ale mal spolužiakov, ktorým to učitelia povedali (nie jeden učiteľ), ale mali v nich pravdu... Momentálne je väčšina z nich na učňovkách v obkolesení našich čiernych spoluobčanov, takže toho naozaj (zatiaľ) veľa nedokázali a pravdepodobne ani nedokážu...
Iné je, keď si učiteľ potrebuje niečo dokazovať a iné, keď je decko pri*ebané a myslí si, že je v 15 pánom pánov, takže nie vždy je chyba len na jednej strane...
anglinarka mi to povedala , je mlada teraz zacala ucit , pojedla vsetku mudrost sveta a je to osoba na sposob'' ja som vsetko, vsade som bola vy ste hovná , ja vsetko viem '' no pome sa pojebat '' ... nic som jej nepovedala , lebo ona na kazdeho jebe ze nic nevie , ze sa nikto neuci a sme sprotí jak polená .. banan do nej .. akurat mi stupol tlak do boha (ach)
prosím pekne... počula som to od učitelky v 4 triede (vyučená predavačka prosím pekne... vzdelávanie v zaprdenej dedine čo poviem) že nič nedokážem keď som povedala že chcem na gympel...a aj mama a jej manžel...
lenže... človek by si mal na ludí určiť podla toho ako si váži ich slová a za akých ich považuje, to že či ich bude brať vážne alebo nie... lebo jebem na závistlivé zlé reči závidiacich alebo zakomplexovaných ludí pred očami mám len môj sen, a žiadny neprajník mi to neprekazí
stalo sa a fakt od blízkej osoby, i keď nikdy nie priamo, že nič nedokážem ale tie kecy a tak ako na nulu, a nič, len si to nevšímať a naopak dokázať niečo,ale hlavne sebe
Ako ono sa to hovrí ľahko... ale ak tvrdíš že myslíš niekoho mne blízkeho, okay, dosť by to bolelo... Ale uz prave preto ze by si to mysleli by som im dokazaal opak.
polku zivota mi to ludia vraveli ze som uplna sracka co nic nedosiahne a verila som im.. ale spoznala som cloveka, ktory mi ukazal ze to nieje pravda. Takze momentalne tym ludom dakujem ze ma posilnili a ze som tym, co som teraz
Povedala by som mu slušne citujem: Choď do pi.i na tvoj sku.vený názor sa nik nepýta. Moje ciele ani rozhodnutia nepozná nikto iba ja tak buď vyskoč z okna alebo sa staraj o zariadzovanie svojho života. (Pošlem pusu a ako rozlúčka:Nech ťa prejde vlak) Trochu drasťák ale ja som výbušná a čo mám na srdci to aj na jazyku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
kazdopadne, pozrela by som sa na to co dokazali oni a keby to bolo len vychodenie vysky a cely zivot hrozne a zle ucenie (niektori ucitelia su super, ini zas nemozni) a toto je vsetko co dokazali, tak by som si to nejako k srdcu nebrala
a najskôr by som sa na takom človeku asi začala smiať
... a čo by som mala robiť? Možno by ma to trošku zamrzelo ale nijako by som si to nepripúšťala k srdcu, ja sama predsa viem aké sú moje ciele a čo všetko budem robiť k tomu aby som ich dosiahla a teda aké sú moje schopnosti.
A vlastne takéto niečo by nevypustil z úst nikto mne blízky.
a čo by som ti poradila? asi len toľko, že si to neber k srdcu, aj keď ti to povedal hocikto, to čo dokážeš závisí len a len od teba! ak sa budeš snažiť a nebudeš na to kašlať (teraz neviem či máš na mysli školu alebo prácu alebo život vo všeobecnosti, preto som použila zámeno "to") tak sa ti to podarí! ver si a kašli na reči ostatných!
Iné je, keď si učiteľ potrebuje niečo dokazovať a iné, keď je decko pri*ebané a myslí si, že je v 15 pánom pánov, takže nie vždy je chyba len na jednej strane...
lenže... človek by si mal na ludí určiť podla toho ako si váži ich slová a za akých ich považuje, to že či ich bude brať vážne alebo nie... lebo jebem na závistlivé zlé reči závidiacich alebo zakomplexovaných ludí pred očami mám len môj sen, a žiadny neprajník mi to neprekazí
Ako ono sa to hovrí ľahko... ale ak tvrdíš že myslíš niekoho mne blízkeho, okay, dosť by to bolelo... Ale uz prave preto ze by si to mysleli by som im dokazaal opak.