či má radšej kuracie nohy, prsia alebo krídla a či má rád držky... a či nemá vypestovaný špeciálny odpor k určitým jedlám, ktoré pretrvávajú od detstva
kam chodí najradšej stanovať, ak chodí. a kam by ešte šiel, ak by mohol
či lúšti krížovky a pod. a odkiaľ naberá svoj všeobecný vedomostný prehľad
@darkkizz skvost je to ako sa niekto dokáže niekomu vtierať.
nejde mi o to zhodiť ťa. ale ukázať ti že je to už velmi okaté. trtkajte spolu, majte spolu deti, to je celému birdzu jedno. Nemusíte sem ťahať svoju "Love"story
@depropex ja sa nikomu nevtieram Chcel rozhovor a ja som potrebovala otázky ... to je vše... A keď toto niekto nedokáže pochopiť tak sorry ale IQ asi nebude moc vysoké
@mirkova nič v zlom ale ... trpíš nejakým komplexom alebo psychickou poruchou?? Lebo ak áno tak si to porieš sama ..
@darkkizz - akože, čo z toho, čo som napísala, ťa tak veľmi urazilo.... ja nechápem, dala som otázku hajzlovi, nie tebe, reagovala som na depropexa, nie na teba - jediný, kto tu má komplexy, si zjavne ty.... a smajlík na koniec, samozrejme
@depropex ako pozri, mne je to už jedno čo si kto myslí o mne a o všetkom...
Ja len hovorím, že sme sa dohodli na rozhovore a potrebovala som otázky, ktoré som potom dala do blogu. Tak som založila fórum aby tie otázky dávali. Nič menej, nič viac.
Mám iné problémy ako riešiť tu toto takže tak. To je z mojej strany všetko.
Nie každý, ale ja si prv zistím o čo vlastne ide a až tak sa vyjadrujem. Aspoň viem že potom netrepem odveci somariny.
neviem ci niekto niekomu lezie do riti alebo kto tu s kym vo volnom case jebe ale to co bere niekedy milion komentov vo fore sa snad da aj v tskach povedat...najma ked su to uz vyslovene pokecove konverzacie ze sa na skle rozprava o vsetkom tom o com sa ludia tu bavia cez tsky
Som si to len zbezne preletel, a nechapem o co tu komu ide .....na co by sa ho niekto nieco pytal ? Ved myslim ze kazdemu je jasne vela veci z jeho prispevkov. No ja neviem, precitam si to este raz a snad pridem na hlbsi zmysel tejto diskusie
@skippik jezis maria mozete s tym prestat? Urcite nikto neopakoval po vas. Ja uz som to hovoril darkkizz mesiac dozadu. A bola to len sranda, z nudy proste nic viac. Ale vela ludom tu z toho dobre zajebalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
a ak by som mal dat otazku tak potom asi taku ze preco ma uraza?
@darkkizz tak potom asi, že načo mu je ten rozhovor? alebo niečo také... že prečo chce aby s ním niekto robil rozhovor alebo čo...
v čom podnikáš
či nosí vo vrecku nohavíc hrebeň
čo používa na strihanie nechtov
koľko má doma soli
kedy naposledy liezol po rebríku
kam chodí najradšej stanovať, ak chodí. a kam by ešte šiel, ak by mohol
či lúšti krížovky a pod. a odkiaľ naberá svoj všeobecný vedomostný prehľad
či by volil Obamu
či má radšej maskáče alebo monterky
či zamyká byt raz alebo na dvakrát
či chodí doma v ponožkách a či má perový vankúš
či pestuje kaktusy
a či rád odpovedá na trápne otázky
akú techniku štopkania používa
či už štopkal husi
či páral perie
či rozumie vyššie uvedeným otázkam
či v noci potajme vykráda chladničku
aký je jeho názor na to, že zajace by sa nemali kŕmiť štvorlístkami
a to s tými zajacmi je pravda?
nevadí ti, že ťa darkizz zahŕňa prílišnou, až prehnanou pozornosťou, že sa ti, doslova, strká cez birdz do riti?
filip
@hajzelodkosti s koľkými?
jáj moja až raz budeš dospelá tak pochopíš ...
ty si s ním trtkala, ty vieš o ňom všetko, aj to aké má dnes trenky...
čo ja by som za to dal, videť jeho krásnu riť
ako na pieskovisku v škôlke, detské hádky.
na tom sa ani smiať nedá
nejde mi o to zhodiť ťa. ale ukázať ti že je to už velmi okaté. trtkajte spolu, majte spolu deti, to je celému birdzu jedno. Nemusíte sem ťahať svoju "Love"story
@mirkova nič v zlom ale ... trpíš nejakým komplexom alebo psychickou poruchou?? Lebo ak áno tak si to porieš sama ..
ale opakujem, VYZERA to ako riadna vtieravosť. a z toho ako to vyzerá si človek urobí skôr názor ako z toho čo tvrdí ten proti komu to hovorí.
Ja len hovorím, že sme sa dohodli na rozhovore a potrebovala som otázky, ktoré som potom dala do blogu. Tak som založila fórum aby tie otázky dávali. Nič menej, nič viac.
Mám iné problémy ako riešiť tu toto takže tak. To je z mojej strany všetko.
Nie každý, ale ja si prv zistím o čo vlastne ide a až tak sa vyjadrujem. Aspoň viem že potom netrepem odveci somariny.
@depropex
Akým spôsobom je "ťahanie love story na net" lezenie do riti?
rozdiel bol akurat v tom ze toho predtym som sa nemal co opytat...tu aspon vyuzijem prilezitost...
@hajzelodkosti preco sa hras na kokota ked nim niesi?
ked uz niet o com nejaka kravina sa vzdy najde a bude sa trepat do vetra o nej..
podobne som to chcel nazvat BiBu ale BuBi je lepsie..
vsak @pubertslatinocelny (a skrat si uz ten nick konecne. kto to ma vsetko vypisovat ked to mas dlhsie ako ja skoro dvakrat /1,8x/ )
co som chcela, som sa opytala :p
Ak dovolíš, vyjadrím sa k tomu. To čo som robila so Skippikom sme urobili z čistej srandy a otázky sme kládli úplne nelogicky a spontárne.
A nerobili sme niečo také, že diskusia a tam že: ,,Píšte otázky na XY!"
Však by nás vysmiali. A vás, ako vidíš, tiež
Neber ma v zlom. Možno je niekto fakt zvedavý. Ale drvivá väčšina nie je.
Teraz tu bude rozhovor s každým ...
Ľudia nevedia byť originálny v pravej chvíli .
Ale veď práve, ľuďom drbne a bude tu toho plno.