@schizoofrenik mario neni na segu to si mylis so sonicom...mario je nintendo only
@petushiq18 PICOVINA na ENTU...xbox aj ps3 stoja priblizne rovnako a hry tiez...
@smilee22 preco vyberas len z tychto dvoch ked vyber je vacsi? ja osobne by som bral nintendo wii...ma najlepsie pohybove ovladanie a najzabavnejsie hry...dokonca hra roku 2011 bola prave na wii...sice grafiku to ma slabsiu ako spominane dve konzoly ale zato ps3 aj xbox maju hratelnost oproti wii takmer nulovu...a navyse wii je skoro o 100e lacnejsie..
@petushiq18 zalezi od toho co to bol za bundle...zakladna verzia xboxu stoji 220e a zakladna verzia ps3 stoji 223e...
ked porovnam hry...taky dragon age 2 stoji na obidve 27e, crysis 2 stoji na obidve 30e...cod modern warfare 3 stoji na obidve 50e...takze netrep sprostosti
@schizoofrenik@smilee22@dee99 hento je len nejaka prerabka...toto bolo aj na pc...vseobecne ale plati ze original mario ako taky bol vzdy len na nintendo...tak isto ako aj pokemon, zelda, metroid atd atd...
@dee99 mam doma wii a este som sa zatial pri tom nespotil nehravam tie sportove ani tanecne hry...
@schizoofrenik btw co sa tyka tej ciernej kocky tak neviem...na burzach sa predavalo kopec vseliakych napodobenin...konkretne hento video co si ukazoval je klasicky mario este ten prvy co bol pred 25 rokmi na NES (nintendo entertaiment system) ale viac o tom povedat neviem...uz si na tie casy nepamatam
Xbox bez debaty bratranci majú PS3 a ratujú že si nekúpili Xbox ktorý mám zase ja ja sa v tom nevyznám, ale verím im, keď tvrdia že Xbox je lepší viac sa vyznajú
@marek594 prvy mario bol na NES..to som uz pisal SNES je nastupca NES...
@dsimca blbost...xbox a ps3 je zhruba to iste...rovnaky hw...rovnake hry...male rozdiely su akurat v kinect vs. ps move a v online hrani...stav sa ze keby mas ty ps3 a bratranci xbox tak by to bolo tak isto...
@petushiq18 porovnavaj rovnake balenia...je jasne ze xbox s jednou hrou v baleni s 4gb diskom bude lacnejsi ako ps3 s 320gb diskom a 2 hrami v baleni (ach)
@schizoofrenik tak ten si mozes aj dokupit...pretoze v tejto dobe uz kupis len wii, xbox, ps3, 3ds, dsi a psp...stare konzoly len ked tak niekde na inzerat a aj to by si musel mat poriadnu haluz
@kosmiklove mne osobne je to putna ja celkovo konzoli nehrávam. Len bratranci hovorili je xbox je lepší, ja neviem, ale on s tým pracuje a s počítačmi pracujem, takže ja verím skôr jemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
segu mám ..tú si teda kupovať nemusím
@petushiq18 PICOVINA na ENTU...xbox aj ps3 stoja priblizne rovnako a hry tiez...
@smilee22 preco vyberas len z tychto dvoch ked vyber je vacsi? ja osobne by som bral nintendo wii...ma najlepsie pohybove ovladanie a najzabavnejsie hry...dokonca hra roku 2011 bola prave na wii...sice grafiku to ma slabsiu ako spominane dve konzoly ale zato ps3 aj xbox maju hratelnost oproti wii takmer nulovu...a navyse wii je skoro o 100e lacnejsie..
Keď som mal 5 rokov mali sme doma takú čiernu kokotinu cez ktorú bolo napísané "SEGA" a tam som hral supermaria.
A ja nehovorím o tom graficky dokonalom mariovi na nintendo, ale o tej prastarej kockatej pičovine
@sentaro fuha wii.. to sa aj spotíš pri hraní
Mario bol aj na SEGE...tú znelku si budem pamätať do smrti
@dee99 no a nesojí to za to ? a keď si kúpiš Wii Resort so športom, tak je tam aj šermovanie
inak radšej Xbox... má síce horší výkon a aj net ale @1
ked porovnam hry...taky dragon age 2 stoji na obidve 27e, crysis 2 stoji na obidve 30e...cod modern warfare 3 stoji na obidve 50e...takze netrep sprostosti
@schizoofrenik @smilee22 @dee99 hento je len nejaka prerabka...toto bolo aj na pc...vseobecne ale plati ze original mario ako taky bol vzdy len na nintendo...tak isto ako aj pokemon, zelda, metroid atd atd...
@dee99 mam doma wii a este som sa zatial pri tom nespotil nehravam tie sportove ani tanecne hry...
a porád tú hru milujem
@17 - Super Mario sa da uz nazvu zistit je na Super Nintento Entertainment System (SNES)
@dsimca blbost...xbox a ps3 je zhruba to iste...rovnaky hw...rovnake hry...male rozdiely su akurat v kinect vs. ps move a v online hrani...stav sa ze keby mas ty ps3 a bratranci xbox tak by to bolo tak isto...
@petushiq18 porovnavaj rovnake balenia...je jasne ze xbox s jednou hrou v baleni s 4gb diskom bude lacnejsi ako ps3 s 320gb diskom a 2 hrami v baleni (ach)