asi lieky, ale fakt overené, aby som potom neľutovala, oblečenie, niečo dala rodičom a ušetrila by som si, aby som mohla byť častejšie chodiť za mojím milým
vodičák kávu cigy -aspoň 2 kartony hmm plastiku ?? Nee, to ne mobil, kaderníčku-kedže som ešte nikdy nebola chcem vedieť jaký je to pocit . Oblečenia mám dosť tak to ne. a zo zvyšku by som si šetrila na dáke autíčko
asi by som si zaplatila dovolenku ďalšiu ..a asi by som išla už teraz v septembri lebo mám nedoriešené veci tam .. ale keby som dostala ďalších 700 e tak odkladám veru na motorku .. lebo za 700 si isto takú akú by som chcela nekúpim .. no je to o prioritách ..a ja mám momentálne iné ako motorku
@fairylady da sa investovat do vela veci, hocico s cim clovek robi, to do coho tu pisat nebudem, podstatne je to, ze by som z toho chcel nieco zarobit a nie to len minut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Keďže v momentálnej situácii, keď mi nič netreba, by som to neminul. Šetril by som ich na auto
ja osobne by som zainvestoval
btw herná PC zostava z 700€ ? to je vtip že ?
Ale keby som ich minúť mala, tak by som niekam vycestovala
2) dala by som to dokopy s peniazmi co uz mam vyclenene na dovolenku a sla by som niekam kde je tip top more.
Kde treba zadať číslo účtu?
b) vodičák + kurzy a certifikát B2 z angličtiny, nech nemusím maturovať
c) predala foťák, ešte chvílu šetrila a kúpila by som si canon 5D mk II
no proste nevedela by som sa rozhodnúť