Taký problém mám, že v škole sa neviem zapojiť do kolektívu, neviem ako s nimi vychádzať. Vidím tie ich divné pohlady, a to ma absolútne odrádza sa s nimi baviť. Jedna spolužiačka povedala že som jej strašne ale strašne nesympatická (samozrejme ,že nie mn
@vefkaa nadpojené vlasy sú nechutné, a z toho čo píšeš myslím, že pôsobíš namyslene, ale nepoznám ťa tak to neviem posudiť. každopádne, skús sa spýtať ich
@vefkaa Akokoľvek sa ti to zdá nepravdepodobné - ostatní si myslia o tebe že si namyslená pretože sa s nimi NEBAVIS - oni si myslia ze sa s nimi nebavis pretoze si namyslená - inak vobec netušia prečo sa s nimi nechceš baviť. Schválne sa to spýtaj jedého dvoch - uvidíš že som mal pravdu. Sám som tak žil asi rok v novej triede - a môj ostých si takto mylne vykladala celá trieda - je to zacyklený bludný kruh ktorý prerušíš iba tak že sa s nimi budeš baviť a časom sa prestanú pozerať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov