15 éčiek- aby som si mohla dať spraviť další piercing, ale nebola by som sklamaná, keby že si nájdem pod stromčekom elektrickú gitaru značky Gibson, alebo basu od Ernieho Ballsa, ale ako vždy môžem ďalej len snívať...
chcem pod stromček fakt, že by bolo všetko ako pred pár mesiacmi noo a mohla by byť nejaká kniha na učenie fínskeho jazyka jáááj a aby konečne došli HIM ... tak potom lístok na koncert
neviem, darčeky už pár rokov neriešim. to materiálne, čo potrebujem alebo chcem, si kupujem (väčšinou sama) vtedy, keď to je potrebné. nemôžem povedať, že by mi niečo životne dôležité (alebo životne dôležité pre uspokojenie tej potreby "jeeeeej, toto je krásne, to chcem") chýbalo.
ale keď už, tak parfém, kabelka, hodinky... nenahnevám sa
a najviac chcem lístok na pohodu - nekúpila som si ho, lebo som dávala našim šancu podarovať mi ho na narodky - nepochopili - tak ešte na vianoce im dám druhú šancu, a keď ani tak nič, tak si ho kúpim zase raz sama
@e12 neoslavujem preto, lebo je to jeden komerčný "sviatok". obchody plné vianočných blbostí už od pomály septembra. ale nie len preto. ludia proste nevidia pravú podstatu vianoc a oslavujú ich len kvoli darčekom. a ja som ateista, čiže pre mňa by to bolo už dvojnásobne zbytočné oslavovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a potešila by aj dáka kniha, ale teraz sa budem asi musieť skôr učiť aj tak
a myslela som normálnu prácu, keďže si celý deň doma... nie len 2 dni v týždni kedy si odídeš v noci posedieť na pár hodín do jazzu...
plus mimo stromčeka vyliečené hrdlo, jednotky z nemčiny a vela snehu
A ak nie tú, tak knihy, ako inák.
(Alebo Wrath of the Lich King a Cataclysm)
btw. keby musím, tak by som si tam chcela nájsť klúče od bytu, niekde mimo tejto riti slovenska - zlatých moraviec
Ale každá drobnosť z lásky poteší
a najviac chcem lístok na pohodu - nekúpila som si ho, lebo som dávala našim šancu podarovať mi ho na narodky - nepochopili - tak ešte na vianoce im dám druhú šancu, a keď ani tak nič, tak si ho kúpim zase raz sama
snowboard s príslušenstvom
zimnú bundu a nohavice
a peniaze
..no ale viem, že tú žehlu si kúpim sama a snowboard asi tiež..takže vlastne už nechcem nič..to oblečko mi hádam kúpia..či nie?!
a ty prečo ?