Uplne seriozne svetovy mier. Zalozeny na Tom, ze by ludia boli tolerantni, nesebecki a uprimni k sebe. Nie take vynutene status quo, ale proste ze vsetci budu vidiet dalej nez za vlastny nos.
okrem peňazí ? hm ... ťažké ... peniaze totiž chcem pre spoločenské zabezpečenie a klud od nátlaku života ako takého ... ale až by som ich nemusel riešiť ... chcel by som ešte aspon raz zažiť lásku ... skutočnú
absolútne šťastie, neobmedzené ničím, ani našim chápaním a tým že by muselo byť striedané s nešťastím aby sme si ho vôbec uvedomovali, zunovaním sa, časom, priestorom, proste ničím. to som si vymyslela ale totálne najnesplniteľnejšiu vec čo tu dosial padli, hohhó lebo ak to mám obmedziť na tie momentálne splniteľné a pravdepodobnejšie veci, tak ma napadá akurát tak dostatočné množstvo opiátov :?
aby sa zajtra uskutočnil ohlasovaný Druhy príchod Ježiša Krista....
čo z toho vyplýva?
ľudia tejto zeme by konečne UVERILI v Boha Stvoriteľa...
s tým by sa aj vyriešilo kopa problémov a splnili priania všetkých čo tu píšete..
myslím teda tie normálne želania milé Bohu a nie hovadiny ako peniaze, zlaté rybky a pod.
@xy12345
Ano, ale zrejme nevieš, že ten koniec starého sveta nastane teraz pri príchode Ježiša Krista, už počas existencie našej generácie...
nasvedčujú tomu všetky udalosti, ktoré sa dejú vo svete, presne podľa Zjavenia Jána...
"A nastane Nové nebo a Nová zem." » www.inky.sk/Viera/Biblicke/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale inak úplne 100%-tné zdravie po celý život....
ACH Jo.
čo z toho vyplýva?
ľudia tejto zeme by konečne UVERILI v Boha Stvoriteľa...
s tým by sa aj vyriešilo kopa problémov a splnili priania všetkých čo tu píšete..
myslím teda tie normálne želania milé Bohu a nie hovadiny ako peniaze, zlaté rybky a pod.
Ano, ale zrejme nevieš, že ten koniec starého sveta nastane teraz pri príchode Ježiša Krista, už počas existencie našej generácie...
nasvedčujú tomu všetky udalosti, ktoré sa dejú vo svete, presne podľa Zjavenia Jána...
"A nastane Nové nebo a Nová zem."
» www.inky.sk/Viera/Biblicke/...