Tak v skratke, uvažujem nad 2 odbormi (každý z iného súdka) : prekladateľstvo Aj a Taliančina...alebo Geografia a geoekológia pre krajinné plánovanie...teraz,čo by bolo lepšie? Keď si to tak vezmem, jazyky
podľa môjho názoru môžeš jazyky študovať aj pri inej vš...tak ja by som išla na tú geo ak sa ti páči, a popritom prípadne nejaký kurz alebo ako samouk by som sa doúčala jazyky
Jazyky sú dosť podstatné. Môžeš robiť tlmočníčku, ísť do sveta, kamkoľvek.. Táto doba sa točí iba okolo jazykov (a čím viacej tým lepšie) a ekonomiky. A v budúcnosti to bude ešte horšie. A možno, v cudzine sa lepšie uplatníš, ako tu. To je len taký môj názor, postoj
no ved, len keby som chcela ist niekde kde je ten jazyk pre nich ako materinsky tak neviem co by som tam robila kebyze mam vystudovane len tie jazyky...keby som si dala geo a popritom aj chodila do jazykovky alebo tak, na dohovorenie by to stacilo a mala by som aj nieco vystudovane...ta anglina ma sice bavi ale neviem ci by som to chcela az tak do hlbky sa ucit
Ahoj, z vlastnej skusenosti ti poradim, jendoznacne chod studovat jazyky. Ja som studovala geografiu v administrative v BA , je to podobne ako to co by si chcela ty. Skoncila som balakara a rok a pol som nezamestnana. Proste s geografiou sa neda zamestnat, to len aby si zostala na skole kym sa da a predlzovala si studium. Mozes skoncit aj s phd.ale ak nemas stastie a znamosti nebudes mat zasmestnanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov