O to, že by som bol bez telky mi nejde, lebo aj tak telku nemám a nepozerám, no 5 dní byť zavretý kdesi bez všetkého, tak to radšej odrobím slabých 12 hodín a mám pokoj
@8 O.o mám pocit, že tu to bolo myslené ako odpykanie si nejakého trestu.. pochybujem, že by ti za tie práce zaplatili.
Nenávidím prácu, ktorá neprináša výsledok a tak by boli tie verejnoprospešné práce pre mňa utrpením lebo by som stále myslela na to, že to robím úplne zbytočne nakolko o deň/dva bude ten priestor v takom istom stave.
Oproti tomu 5 dní v base je len 5 dní .. ale zas nie sú popísané podmienky..
12 hodin dam naraz, to si odtrpim, navyse by som bola na cerstvom vzduchu, co je vzdy lepsie...a mala by som pokoj. ovela kratsi trest nez basa, navyse lepsie je hybat sa nez sediet na zadku...
že väzenie.. by ste po dni prosili aby ste mohli ísť robiť.. a to nieje o tom že nebudem mať tv , nenaložia ma v sprche
kamarátov fotrík čo je bachár by vám porozprával ako sa chlapci polámali a sedeli tam len pol dňa.. všetci do jedného čo ste tam hlasovali a aj budete by ste si to rozmysleli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Nenávidím prácu, ktorá neprináša výsledok a tak by boli tie verejnoprospešné práce pre mňa utrpením lebo by som stále myslela na to, že to robím úplne zbytočne nakolko o deň/dva bude ten priestor v takom istom stave.
Oproti tomu 5 dní v base je len 5 dní .. ale zas nie sú popísané podmienky..
kamarátov fotrík čo je bachár by vám porozprával ako sa chlapci polámali a sedeli tam len pol dňa.. všetci do jedného čo ste tam hlasovali a aj budete by ste si to rozmysleli
ach birdz