Ahojky Mám taký malinký problém. Chodím na bilingválny odbor na obchodnej akadémií a mám vybraté dve výšky jednou z nich je Karlova Univerzita v Prahe kde by som chcela študovať Amerikanistika- Anglistika a neskoršie zamestnanie by bolo prekladateľka a
všetci sa idú s prepáčením posrať z Karlovky!! ale ona ťaží len z jej mena a dlhej histórie, podľa mňa je najlepšia univerzita v Čechách a na Slovensku Masarykova univerzita v Brne, takže škola vybratá, už si len študijný odbor vybrať, čo bude v mojom prípade nesmierne ťažké
@avieabbey tak to určite v porovnaní tých dvoch vyhráva karlovka, ale kebyže si ja teraz vyberám tak idem určite na masarykovu, teda ak by ma zobrali potom asi do blavy na komenského alebo na tú karlovku, ale do prahy by som nerád šiel študovať, už len kvôli tomu že to mám dosť ďaleko z domova a je tam strašne draho, veľa ľudí atď.
@avieabbey ale tak podľa mňa sa na masarykovu dostaneš ľahšie ako na karlovku karlovka je aj známejšia a považovaná pre svoju dlhú históriu za najlepšiu aj keď to tak nie je, teda pri niektorých odboroch ako napr. právo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov