ja som zatial bola len na dovolenke kde sa varilo samo (my sme varili) a dobre bolo aj tak. mne to stačí. ja nepotrebujem all inclusive...ale raz by som aj to skusila to je jasne
mne pri dovolenke nezalezi ani tak ze kam ale s kym Ale keby som si mala vybrat riadim sa heslom ze na dovolenku nejdem na to aby som setrila takze ked uz, tak do toho investujem viac a poriadne si to aj uzijem
tak ja som bol na dovolenke 2 krat v zivote a raz to bolo aj s jedlom a zo vsetkym aj ked hotel nebol nic moc a raz sme si museli no nee varit ale chodili sme jest do mesta a ten hotel bol hrozny ale tak o to ani tak nejde ide o to ze som bol s rodicmi a to je take no proste radsej by som isiel s kamaratmi .... a keby som si teraz mohol vybrat tak jasne ze all inclusive sak preco nie keby som na to mal ? a na dalsi rok by som isiel napriklad len nekde tu na Slovensku keby som uz nemal peniaze na dalsiu dovolenku v zahranici ........... no ale dost bolo snivania nejdem nikam tak skoro a mozno ze aj nikdy uz
to čaro all inclusive som nejak nenašla, som za vlastné varenie, vlastné bývanie, vlastnú dopravu, vlastnú dĺžku pobytu a presne preto sa teším na leto
osobne more vôbec nemusím takže radšej by som nejaké spoznávačky alebo aktivity, no z tých dvoch teda radšej tú druhú možnosť. keď už idem na dovolenku chcem oddychovať a nie ešte riešiť jedlo a podobne
Našetriť, našetriť....našetriť a potom ísť na nejakú mega outdoorovu dovolenku napr do Maroka alebo smer Ázia..alebo stopom EU či s pár peniazmi ísť cez couch surfing..!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
radšej si ušetrím peniaze, vezmem batoh na chrbát a pôjdem niekam mimo Slovenska
druhej by som sa nebránil, ale nie Turecko, tam nikdy v živote nechcem ísť