...ked tam nie je voda, elektrina, a vonku je latrina?
uz som si zbalila sviecky, hajzelpapier, umele poldecaky,pohare, samozrejme riadnu bandasku s vodou, ale fakt uz neviem co...hladam napady tak prosim seriozne...
sviecky by som nahradil baterkou, popripade nejakou prenosnou lampou....chlast a ohen nie su dobra kombinacia...vzdy sa najde niekto kto ide podpalovat hajzel alebo vyrabat zapalnu flasu :S
Telesného strážcu a osobného poskoka 2v1, čo by mi robil osvetľovača, odháňal medvede, rúbal drevo, pacifikoval ožratých spoluchatujúcich, odšľapal do susedného samosprávneho kraja po vedro vody, na noc zatĺkol dvere latami a nebudil by ma skôr, než o druhej popoludní.
jj, nejaky "lampas" s velkym mnozstvom petroleja, ci co sa tam leje (nezabudni skontrolovat, ci ej tam dlhy knôt), nožik, baterky do zasoby-do fotoaparata, papier na rozpalenie ohna, a nwm ci idete nieco opekat, ci grilovat..ale alobal(aluminiova folia, ci ako sa to origo vola) sa stale zide....a vela!!...
Taku chatu by som vo svojom vlastnictve nestrpel. Este byt na chate bez moznosti elektriny je super. Ale bez vody? Na taku chatu by som sa ani neunuval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
stratil by vaznost xD
Potom ešte baterku a nejaký prehrávač, aby tam nebolo ticho.