Hmm, asi prachy. Tie s tebou ostanú pokiaľ ťa niekto neolúpi, konečne by som mohol cestovať po svete ako by som chcel a dal všetko do poriadku a každá baba ťa bude mať radšej bohatého ako žobráka.
jedno zelania hmmm dam take realnejsie:
"asi aby sa mi chcelo ucit a robit vsetky veci ktore sa mi nechcu" ....A to by mi stacilo k tomu aby som ziskal vela veci, teda urcite viac ako mi ponukne hociake ine zelanie pravdepodobne a je celkom aj realne
alebo svoj vyfantazírovaný stroj ktorý dokáže dialkovo manipulovať s hmotou na atómovej úrovni (čiže mi stačí hocičo z čoho sa skladaním atómov dá vyskladať čokoľvek)
Prisun penazi ale nie miliony ale iba zopar stovak mi staci.
Ale skor si prajem aby mi uz konecne niekto zavolal na inzeraty a kupil veci co predavam a mal by som peniaze a miesto v byte.
spontánne by som odpovedala, že byť momentálne niekde úplne inde a s niekoľkými pre mňa dôležitými ľuďmi... ale ak by som nad tým predsalen lepšie porozmýšľala tak by som možno prišla aj na niečo dlhodobejšieho charakteru (ako zostať tam s nimi
aby som si ziadne sny nevytvarala.. len proste si vedela uzivat bez ocakavani alebo potom ovladač (z filmu klik a pre tych co nevedia tak nieco ako ovladanie casu
ale tak realne.. momentalne asi zaspat a zobudit sa na konci skúškového
@concetenate Takže ak by som prišiel za tebou a povedal "Môžeš mať v tomto momente na účte nevyčerpateľné množstvo peňazí, nikto sa o tom nedozvie, takže ti to nikto nebude môcť zobrať a ak píjmeš, nebude to mať žiadne následky," tak by si proste povedala, "Sorry, ale ja si to nezaslúžim, moje morálne hodnoty majú väčšiu cenu" ?
sú dve veci ktoré chcem najviac v živote, jedna z nich je reálna no ťažko uskutočniteľná a druhá neviem či reálna je a preto si vyberám to ... už som o tom niekde písal, byť loger ( od slova logos ) dokázať reagovať priamo mozgom s vesmírom a ovládať energiu a častice, len pomocou mysle opustiť zem a cestovať a objavovať vesmír ... no žial to čo viem o svete a čo som sa naučil za tých 22 rokov je to že je to z 99,9% nereálna vec ... takže to asi navždy zostane len mojím snom a nereálnym želaním ... ale človek nikdy nevie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
vyriesilo by to vacsinu problemov
Mať majetok ako cirkev.
@10
@6
neviete rozoznat humor...
smejem sa
jediná výnimka je zdravie, ak by mal trebárs niekto môj blízky rakovinu alebo čo, vtedy by som takúto možnosť využila
skoda ze nemam fake nick
to je tento svet až tak v piči?
ale nie... skončiť školu s vyznamenaním mi na dlho stačí
chcel by som byť celý život šťastný
orfea
rybar chyti zlatu rybicku, ale ona mu povie, ze ona ma limitovane pravomoci, a moze mat len jedno prianie.
a rybar na to "chcem este jedno prianie!"
sa neviem prestat smiat vzdy, ked to niekto povie
priala by som si nemať želanie.
"asi aby sa mi chcelo ucit a robit vsetky veci ktore sa mi nechcu" ....A to by mi stacilo k tomu aby som ziskal vela veci, teda urcite viac ako mi ponukne hociake ine zelanie pravdepodobne a je celkom aj realne
alebo svoj vyfantazírovaný stroj ktorý dokáže dialkovo manipulovať s hmotou na atómovej úrovni (čiže mi stačí hocičo z čoho sa skladaním atómov dá vyskladať čokoľvek)
Ale skor si prajem aby mi uz konecne niekto zavolal na inzeraty a kupil veci co predavam a mal by som peniaze a miesto v byte.
ale tak realne.. momentalne asi zaspat a zobudit sa na konci skúškového
a potom by som sa už rozfičala