Hm..neviem, asi ani jedno...Ja nedokážem zabiť ani muchu beztoho,aby mi jej potom bolo ľúto...A samú seba by som tiež nezabila, na to si svoj život veľmi vážim...
viem si predstavit, ze by som zabil niekoho, koho nepoznam alebo niekoho, keby som bol v ohrozeni zivota...ale aby som niekoho nemal v laske musim ho poznat...a seba mam rad az prilis, nezabijem nikoho a hotovo!
@mousisitka to si vyberám v konkrétnej situácii typu obetujem sa pre niekoho záchranu alebo obetujem niekoho pre svoju záchranu; alebo ide o to, čo by som dokázala spraviť v štýle zobudím sa a idem vraždiť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Problém je v tom, že cudzích by som zabiť nedokázala...
Vedela by som ich len týrať a skalpovať a štvrtiť...
Ale život je niečo, čo si veľmi vážim a neviem si predstaviť, že by som ho mala niekomu vziať
Ak by som musela, bola by som to ja... Obeta by v takej situácií bola pre mňa asi prijateľnejšia..
takze by som omnoho radsej zabila seba ako niekoho ineho nech by som ho akokolvek nenavidela