Keby napisete recenziu , blog alebo nieco ine date si do googlu uryvok z vasho vytvoru a zistite ze niekolko ludi ma na svojej webstranke / blogu blog ktory ste vytvorill vy ?
Len tak ma to napadlo ked som si prezeral /recenziu/ 10 rocneho de
v tomto pripade by ma to az tak nestvalo. horsie by bolo, keby prevzala nejaky osobny blog, proste umelecky text. toto su aj tak len objektivne informacie urcene pre verejnost.
@littlephoenix@missewo lenže dôležitejšie je, že nikde netvrdí opak! keď človek otvorí blog, mal by automaticky predpokladať, že ten, čo ho uverejnil, je aj autor, nemali by sme otvárať blogy s tým, že autor sa s nami delí o informácie a ešte len uvidíme, odkiaľ. keďže väčšina ľudí bude predpokladať, že bloger je autor obsahu, je nepriznanie sa vlastne klamstvom a privlastnením si autorstva.
Ak by išlo o nejaké fotky alebo texty, ktorých autorom som ja a videla by som to u nej, tak by som ju najskôr upozornila, aby to dala preč a ak by tak nespravila, tak až vtedy by som to nejak začala riešiť.
@nataly005 to je samozrejme , kedze ta fasisticka krava je jej fanusicka a okrem fasistickych kok... ehm , kravin co jej natara jej frajer s 88 tetovanim nic ine vypotit s tej svojej hlavicky hlupuckej nedokaze...
Toto by mi až tak nevadilo (pokiaľ by fakt išlo o technickú recenziu a nie niečo osobnejšie), ale svojho času som našla svoj kompletný pokecovský profil na úplne neznámom nicku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ahojky, v máji som dostala samsung s5230 tak vám o ňom niečo poviem, teda, napíšem.
toto tam píše...
"Ahojky, v máji som dostala samsung s5230 tak vám o ňom niečo poviem, teda, napíšem."
zdôrazňujem to slovo "NAPÍŠEM" a keď niečo píšem, ide to z mojej hlavy, nie?
klikla som na jeden blog a AHA ...
» www.birdz.sk/webka/danusqa12...
» www.feelingmovies.sk/2010/twilight-s...
Ak by išlo o nejaké fotky alebo texty, ktorých autorom som ja a videla by som to u nej, tak by som ju najskôr upozornila, aby to dala preč a ak by tak nespravila, tak až vtedy by som to nejak začala riešiť.