Predstavte si že máte naj kamošku s ktorou stále chodíte von...a tá "kamoška" vám povie že ide ku druhej kamoške (vašej spoločnej kamoške) lenže k nej nejde...ale sa dohodnu že pojdu niekde (tým nemyslím iba tak von proste nevedno kam) a vás z toho vynech
@serijozny akože trápi! Ak si taká lama že ti je to totálne jedno čo ty ostatný nahovoria a robia niečo iné tak potom si blbý...ja si nedokážem nechať srať na hlavu.
@strangelady nie najlepšia kamoška to nie je chcela som len aby to "vyznelo" tak že proste stále sme proste spolu vonku a tak že to nie je len "bárs aká" ale najlepšia nie...
@scandalous z takého vonchodenia ako pobehovanie horedole po meste/dediny a vysedávanie kadetade som už výrastol,nechýba mi to
A nejakých falošných buzerantkov okolo seba nepotrebujem,mám normálnych kamarátov v kategórii "známi" ktorí su pre mňa len ludia ktorých poznám,nič bližšie.
Noo...Ja by som chcela ROZUMNÉ VYSVETLENIE, ako tu už hovorili...Ale ak ti ho nepovie...Tak...No, ja neviem, či to vy v škole máte, ale my máme "Schránku dôvery". Do tej píšeme svoje problémy (kľudne aj anonymne, keď chceš), a oni nám odpoveď pošlú tak, aby to nikto nevidel. Tak, ak to máte, skús to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A ani lopatku.
Seriously.
S tebou ohovára ju, s ňou teba...Blá Blá Blá...Ach tieto najlepšie kamarátstva...
@etelnair možno
@strangelady ani keby som chcela tak by som nepožičala...nemám
ale nie...proste toto nemôže byť naj kamoška :/ síce také dačo nepoznám, ale asi by ste nemali mať medzi sebou tajnosti...
veď máš 7
A nejakých falošných buzerantkov okolo seba nepotrebujem,mám normálnych kamarátov v kategórii "známi" ktorí su pre mňa len ludia ktorých poznám,nič bližšie.
Teraz nevravím že by to tak mal robiť každý.
A inak. Normálne sa jej spýtaj
tak to snad rieste narovinu nie?!...
alebo v tom horsom pripade ta skratka odstavuju