Predstavte si ze sa neskoro vecer (23:00) vraciate do svojho bytu kde okrem vas nik iny nebyva, pridete na svoje poschodie a klucmi sa chystate odomknu ked zrazu zistite, ze dvere su pootvorne a v byte tma...
@18miki18 ale ja sa pytam vazne , mne sa raz stalo ze som prisla dost neskoro na privat a vedela som ze tam nik nebuje a jeb otvorene dvere, tak som volala majitelovi, ktory byval kusok od nas (povedal ze keby nieco tak mu mame dekykolvek zavolat) a prisiel to skontrolovat, predsa len som byvala na takom trochu dost nebezpecnom sidlisku
@cryingwords Proste by som potichučky zostal pri dverách ak by tam niekto bol (viacej ľudí) tak by som to riešil telefonát na políciu ak by bolo ticho nejakú dobu ta by som šiel do vnútra už by som bol vedel že som vykradnutý
@lintu vsetko bolo ok len drbnuta spolubyvajuca nechala otvorene a to odisla vo stvrtok a ja som prisla v nedelu...ale nechapem preco aspon susedia nezavreli a stalo sa to viackrat proste prides na byt a dvere otvorene a nakoniec ked sme sa stazovali ju majitel vyhodil
wrr, to si ani nechcem predstavit! ja mam problem, ked naaaahodou necham zasvietene, dvere su normal zavrete no ja si aj tak myslim, ze ma niekto vykrada
urcite by som utekala kade-lahsie, hlavne von z baraku, asi by som zavolala nejakych znamych chalanov, alebo rovno policiu. ja som vzdy za to, ze opatrnosti nikdy nie je dost, a "better safe than sorry". vrakuna ma poriadne vycvicila
@cryingwords "fajn" spolubývajúca...mali ste šťastie, že sa nič vážnejšieho nestalo, i keď ako tiež nechápem, že nikomu z okoloidúcich nevadili štyri dni otvorené dvere :/
bála by som sa vojsť dnu ale by som si zapálila svetlo a šla sa pozrieť kto tam je, dvere by som nezavrela, aby som mohla čo najskôr ujsť, ak by tam bolo niečo/niekto nebezpečné/ý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
urcite by som utekala kade-lahsie, hlavne von z baraku, asi by som zavolala nejakych znamych chalanov, alebo rovno policiu. ja som vzdy za to, ze opatrnosti nikdy nie je dost, a "better safe than sorry". vrakuna ma poriadne vycvicila
isiel by som dnu ale najprv by som si zohnal palicu