Cele leto som sa snazil predat playstation 3 aby som si mohol kupit xbox a na konci prazdnin sa mi ozval Lukáš Peklansky (ak ho poznate pri...te mu zamna plss) vraj chce vymenit jeho xbox za moj ps3 taak som sa potesiil no lenze ja som mu ps3 poslal ale x
jo a to preto, že si kokot. nemal si mu nič posielať. ak niekomu poriadne neveríš, reps. nevieš, či mu môžeš veriť, nikdy nič nerob takto, ale fejs tu f ejs...tvoja vina, tvoja vina, tvoja preveľká vina a my by sme v prvom radwe asi spravilI to, že by sme to nevymieňali poštou
ano nevedel som ake yi tak je tak si vyberte...no ja viem ze som kkt ale tak cele leto sa snazim a nikto ni a potom svitla nadej tak som nerozmyslal a doplatil som nato ja viem ale ja sa pitam co by si urobil
no neviem ty si mu to poslal dobrovoľne takže krádež to asi nie je naozaj neviem čo by sa dalo robiť, len ak by si vedel jeho adresu a šiel by si za ním
ja by som si zohnal dobre stavaného kamoša a šiel by som pekne za ním dialka-nedialka, ak ešte nemá 18 pekne by som mu to vytmavil pred rodičmi(hádam si si lístok z pošty odložil-ako dôkaz že si mu to poslal) prípadne by som z nech vytrieskal čo pôjde....
ale to je len taký nápad ak vás oboch doje*e smola =D
a druhýkrát si pamätaj že takéto veci sa menia osobne, čo keby ti poslal šrto ktorý nefunguje?? to by si bol tiež pekne v pi*i...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ty si zobral na starosť mravnostnú otázku kokotov na birdzi
poďakuj sa rodičom že ťa tak prijebaného zrobili
a samozrejme nedostanem za to nič však? taký biznis sa mi nelúbi
šak dobry pocit je odmena
@obnoxious v profile má 19
ale to je len taký nápad ak vás oboch doje*e smola =D
a druhýkrát si pamätaj že takéto veci sa menia osobne, čo keby ti poslal šrto ktorý nefunguje?? to by si bol tiež pekne v pi*i...