Co by ste urobili ak by vam vasa najlepsia kamaratka...
otazka znie: co by ste urobili ak by vam vasa najlepsia kamaratka(najlepsi kamarat) ktoru(ktoreho) poznate 10 rokov povedal/a ze vas chce pobozkat ....lebo mne to vazne povedala kamaratka ktorej doverujem najviac na svete a neviem co si o tom mam myslet
este ze mi to zatim neurobila...nie fakt, niekomu to mozno nevadi ze ved vyskusat...ale mne je to nechutne, bozkavat sa s najlepsou kamoskou, alebo teda aj s akoukolvek babou. ostanem pri tom ze bozkavat sa budem len s tym s kym budem chciet ja lebo ma bude pritahovat. pripadam si nechutne uz len pri tej predstave ze by som sa mala s nou fuj
Kiis her my friend...ak je pekná a ste spolu ok ako priatelia a poznáte sa preco by to nemalo ist tymto smerom?? ale s babami sa nikdy...NIKDY netreba kamarátit lebo potom ak ty nieco od nej budesh chciet tak powie ,,ale ved sme kamaráti..to urcite nás vztah pokazí"...baby treba len balit! XD..to chápe len ten kto také prezil...mno ale odpoved: preco nie?? ak ste boli na nejakej party a bola pod vplyvom alkoholu tak si to nebude pamatat a ak triezvo niekde kde ste sami tak sa jej strasne luuubis a sa cudujem ze si si to nevsimol...a to by ma zaujiimalo...to sa ta spytala...ty si powedal ze newiem, pockaj spytam sa birdzákov?? XD...doteraz čaká?? XD
podľa mňa normálna vec. keď sa bozkávajú baby je to už samozrejmosť, chalanov som videla len keď išlo o stávku. ale je to podľa mna normálne. ale koľko ľudí, toľko chutí. skús to, veď druhýkrát to už urobiť nemusíš.
Ja mam mamu bisexualku a normlane sa bozkava zo svojou priatelkou....pohoda jahoda.....nahodou ze bab babe rozumie lepsie ako chlap lebo vie kde a ako co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
pokial by to nemyslel zo zartu (ale zo zartu dostavam od kamosov ponuky na sex, nie na bozkavanie, vacsinou).
Ale niečo na tom bude. Skús a zistíš, či v tom budeš pokračovať alebo či si budeš dokonca života vytvárať výčitky.
a s kamoskami by som sa aj ja rad olizoval