7. tak aj ja som si myslela ze to ta kamoska tak nevyuzije ale nakoniec som sa raz dostala na svoj booom a azet a kukam ziadny priatelia fotky ...proste vsetko zmizlo....myslela som ze ju zabijem
Inak netuším čo by som robila, záleží od presných okolností... Pokiaľ by mi napríklad tá osoba vymazala tu na Birdzi blogy, profil aj priateľov, tak by som asi dvakrát nadšená nebola a tá osoba by si to odskákala... (Ale to je len čo by sa mohlo stať, sama niekedy neviem predvídať svoje reakcie)
no nic to ze sa naburali este nic neznamena, heslo som dal len par ludom doteraz a tym verim... ale ono naburat sa tam nemuseli len oni ale aj clovek co sa troska vyzna v IT...
Nik moje hesla nevie, takze sa nenabural na WoW, travian a hellgate som mal hesla co sa pocitaju maximalna ochrana 15 miestne cisla, pismena (velke, male), znaky
no, na to je najlepsia ochrana mat kamaratov na podobnej mentalnej urovni ako som ja sama. To znamena, ze nikdy nezistia moje heslo, pretoze na to nie su dostatocne vyvinuti
No ak by sa mi kedysi dobry kamarat/ka naburala do mojho dakeho konta, tak by som sa tej osoby spytal, ci neutrepl vaznejsie zranie. A ak nie tak by ho potom utrpel.
no to je tak, ked niekto otvara **** ked nema ...a inak ja som ten boom videl...zmyzli ti len priatelia...(tusim si zalozim aj ja nejaky spolok: napr. co si myslite o?/boli to kamarati?/co mam teraz preboha robit?! alebo viete co je to VENDETA? ...MATKO LENKA JA VAS TAAAAAAAAAAKTO LUBIMMMMMMMM!!! ...stale na vas myslim a nemozem sa od vas odtrhnut...ach jaaaaj ... ...vies aky je medzi nami rozdiel?...niee?...ok poviem ti...ja tie tvoje p*oviny necitam narozdiel od teba , kt. to velmi zaujima a ma nervy ...ja mam na haku na salame ...(Lenka -dufam ze ta NEroztrhne ...) ATL 4-ever
ak to mas vsetko na "haku" a na "salame" naco tu pises tie svoje trapne komenty ktore absolutne nikoho nezaujimaju????si trapny...si len na smiech.ja tam mam asi tak rada ze keby som ta stretla tak ti asi hlavu odtrhnem
Suhlas s Lenkou, neni co dodat...Kebyze ta nezaujimame, niesi tu...Ale ty si sem doliezol...A to naznacuje ze si chudacik musi nieco dokazat A potom rozpravat vonku ako nam tu straaasne nakladas a ze sme s teba mimo ale kebyze sem niekto dojde, zisti ze ojebavas...Cize ich sem radsej nevolas...Nebudem sa cudovat kebyze po tomto prispevku sa tu objavy niaka ta ATMOSPHERA ci jak sa to trtnute meno pise...Aby si sa pochvalil a budes v jej ociach hrdina...Ale ako som povedal..Nepomoze ti to ak budes v ostatnych ociach hovno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a jasné že by sme o tom hodili reč
a moje heslo aj tak vedia vsetci a kludne mozu zneuzivat...a nic
pri nejednom takom naburaní som aj ja zhodou okolností bola
Inak netuším čo by som robila, záleží od presných okolností... Pokiaľ by mi napríklad tá osoba vymazala tu na Birdzi blogy, profil aj priateľov, tak by som asi dvakrát nadšená nebola a tá osoba by si to odskákala... (Ale to je len čo by sa mohlo stať, sama niekedy neviem predvídať svoje reakcie)
24. slovo nemoze vela ludi provokuje
v tom internetovom uz plno ludi..