Stretnete sa s kamarátkou, ona den predtým dala na fb status typu "Ak si môj kamarát daj like. - sleduj koľko máš kamarátov." A ona sa vás spýta prečo ste jej to neofajčili či ju fakt beriete za kamarátku ? Ako by ste zareagovali ?
Ak by to bol dobrý kamarát tak by som mu zrejme dal najavo, že ak potrebuje môj lajk aby vedel že som jeho kamarát tak to asi začal žiť vo veľmi divnom svete
spýtal by som sa, či si myslí, že sledujem celé dni len to, kto aký status napíše...inak ani neviem ako sa mám k tomuto vyjadriť bo to je už kktizmus najhrubšieho zrna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
mala si jej to ofajčiť..
» timenerdworld.files.wordpress.com/2010/02/slap5.j...
ale keď už, tak by som jej povedala, že jej nemusím ,,lajkovať" status, na to aby vedela, že ju mám rada tak či tak
by som jej povedala ze mam inu napln zivota ako stalkovat nastenku a lajkovat povrchne, neuprimne picoviny
ale pisal, ze je v novakoch ci nieco take, tak prosim ta..humenne ma este potencial zlepsit sa
A keď už áno, tak by som jej vysvetlila, že ja nepotrebujem lajkovať statusy keď niekoho mám rada...