jezis maria poviem mu daj si daco do ust a hotovo...omfg! rovno zaloz temu - pozerate v obyvacke televizor, nikto doma, zrazu chcete prepnut kanal, co spravite?..............
ach jaj ..bud mu to poviem,bud mu hodim rychlo zuvacku do ust alebo mu nenapadne ponuknem nejaky cukrik a ak by to bolo take hrozne tak mu to poviem,aby s tym daco robil..
ved ale ja nemam takeho partnera a i som takeho nikdy nemala DDD ja sa ken tak pytam vseobecne..lebo ja by som to urcite nepowedala skor by som asi zadrziavala dych
@n0win0u tak tomu kúr, že ocením! teda vlastne...aby som bol uprimny, raz som bol chory a teda som mal taku telesnu slabost nejak a Betuska jedla na rano cesnak a dost to z nej bolo potom cely den citit a vtedy mi to nebolo moc prijemne, ale tak nevadi no
a nezabudnime na @titusik , u ktorej ma sancu jedine cibulovy a/alebo cesnakovy muz, ktoremu z vrecka trcia rezne, rozky a barila
@nunu fakt? akoze ja mam cesnak rad, ale zase uprednostnim lubenu zenu nevonajucu cesnakom najma ak nim nevoniam ja a zvlast ked - ako som pisal - som bol chory, tak to bolo o to horsie ale tesim sa, ze mas takuto uchy...ze si takyto fajnsmeker
@pubertslatinocelny takto verejne zo mňa nemusíš robiť cesnakovú lady, ďakujem Ale chlap, ktorému trčia z vrecka rožky a barila... to nie je prie žiadneho intrákovca na zahodenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
by sa opovážil sa ku mne priblížiť taky smrdkavý..kopa do riti a hajde dať do poriadku, potom môže niečo chcieť...............filip
a ak sa proste stane, tak poviem. aká veda?
a niesom fajciar...
Stačí?
Ked si tak spominam...
Ja: "smrdis cesnakom!"
Ona: "ze ty si zase jedol tresku?!"
---- pozerame sa na seba ----
---- strih ----
cesnak a treska, to len taky gurman ako @pubertslatinocelny by vedel ocenit, teda samozrejme okrem mna a teba obviously..
a nezabudnime na @titusik , u ktorej ma sancu jedine cibulovy a/alebo cesnakovy muz, ktoremu z vrecka trcia rezne, rozky a barila