Takže moja kamoška.. Dohadovali sme sa, že k nám dojde, ale že deň pred tým mi ešte zavolá.. NEZAVOLALA... tak na druhý deň ráno som bežala na zastávku, nenajedená, neumytá... a ona tam nebola... a nakoniec an nedošla...
hej alebo to moze este znamenat ze nie je az taka dobra kamoska a ma ta na haku. a mozno len ochorela. no pockala by som si na odpoved jej ze co sa stalo a podla toho urobila zaver.
??? Missing a point (again)... A co ze nezavolala a neprisla? Nejaky dovod na to mala. Navyse pokial sa s niekym dohodnem ze ma zavolat a povedat ci zajtra pride a nezavola/nedviha tak na druhy den ostanemdoma lebo nezavolal=nepride.
Ja by som jej zavolal či sa jej niečo nestalo alebo či fakt zabudla.. ale keby že nedvíha tak by som jej poslal SMS-ku že či je O.K. Ak by neodpísala tak by som sa jej zopár krát pokúšal zavolať. A o týždeň by som to zopakoval. A ak by sa neozvala tak by som to nechal tak.. Ale tak na druhej strane ty čakáš si nervózna kedy príde.. Či vôbec príde.. No neprišla.. Tak Ti mohla poslať SMS-ku že jej do toho niečo prišlo. Ale tak ja by som Ti aspoň dal vedieť že neprídem.. Veď uvidíš ešte či sa ozve.. Ak hej tak to bude fajn.. ak nie tak neviem no.. Ale určite by som sa to snažil nejak skontaktovať s ňou.. ;-/ Čo už.. Čo sa má stať stane sa .. : )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A ak mi toto ľudia robia, že zavolajú hodinu pred stretkom, že neprídu, tak sa na nich dodatočne nahnevám.
asi mala na to dovod,ked je kamoska ta jej doveruj a nerob hned zaver.
asi fakt mala nieco vazne ze to nemohla spravit.