Čo by ste urobili, keby ste vyhrali pol miliona, milion alebo 50 milionov €? (treba sa pripravit keby nahodou Čo by ste robili s kreditnou kartou, z ktorej by ste si mohli vyberat kolko potrebujete? A čo by ste si vvybrali… koment
ak by ste mali na vyber z dvoch moznosti: 1) Vyhra velkej sumy penazi (dajme tomu 50 milionov €)
2) Kreditna karta, z ktorej si stale mozte vyberat kolko potrebujete (na jedlo a listky na bus, vlak by ste dostali peniaze, na bazen, lietadlo by ste nedostali peniaze)
Neiktoré ženy majú takú kreditku, len ju musia občas nabíjať pomocou orálneho sexu.
Ja by som bral asi kreditku, lebo mi to príde také viac pohodové, nemusel by som hľadať nikoho kto by tie peniaze spravoval, alebo sa báť, že banka/krajina skrachuje, proste by som mal kreditku a stále by som za ňu dostal všetko čo potrebujem. A keby som nevedel ani tak našporiť na byt, tak by som mohol bývať v hoteli celý život ako frajer.
Kebyze mam tolko penazi.
1. Kupim si vsetko materialne co som kedy chcela (take male blbosti, co mi teraz pridu ako dolezite )
2. Zabezpecim svojich blizkych
3. Nieco z toho investujem (na viac stran)
4. Dam na sporenie
5. A dam vela vela vela peniazkov na zvieratka v nudzi :3
Mozno by som kupil niekolko bytov/domov a nechal ich prenajímať aby postupe času za zvysoval aj zisk... a potom mozno spravil nieco s touto republikou
potom by som kupil ornu pôdu od zahraničnych firiem keď je ten štát tak velmi rozpredany.
A pre seba tak bezne veci dom, a vela cestoval do zahranicia a velmi sa mi páči auto Tesla! ale važne okolo 100 000€ to by som za to nedal pokial nemam peniaze na vyhadzovanie
@goodk dobry pohlad lebo o peniaze sa da stale nejak prist @lacius ked len 1000 € to ti mozem dat hned na ruku. ta nechod tu a problem solved
Suhlasim s @Limej dobry postup len skor ako zvieratka by som to dala na ludi a na charitu
@mefistofel hej mna tiez napadlo, ze byt/y dakde v ba prenajimat @Myschka ja by som ich dala Kotlebovi na domobranu @Torpedo08 nevyhrala som, len ma to napadlo, ze co by som robila s peniazmi
pri 50 mil. ( na mňa prosim ťa mysli, 1 milion ťa nezabije )
no a chcel by som plnú sumu aby som s ňou mohol disponovať akokolvel a kedykolvek ..
takže pri 50 mil. by som si vyčlenil na seba a svoj život 10 mil. na rodinu 10.mil, na priatelov 1 milión, a zvyšných 30 .. resp. 29 by som rozdelil na 10. miliónov pre moju budúcu rodinu - pre deti (zaobstaral im nehnutelonosti a nejaké možnosti o ktorým by som im povedal až keby dospeli a ja by som usúdil že sú pripravení, psychicky aj fyzicky zvladnuť bohatstvo)
dovtedy by som žil nie o vela lepším životom ako teraz ... samozrejme získal by som hrozne veľa času.. kúpil by som si krásnu chatku niekde v prírode a krásny loftový byt niekde mierne separovaný od mesta, kde by som si to pekne zariadil, kúpil fajn auto a zrejme by som vytvoril softwareovú spoločnosť zameranú na všetky moje nápady softové a aplikácie, najal si tých najlepších z najlepších a dal im prácu ... skúsil by som to aj do operačného systému každopádne .. (financoval by som si aj nejaké vedecké veci pre súkromné účely) no a určil by som si mesačnú sumu z ktorej by som popri týchto veciach žil ... čiže na ulici by ma nikto nerozonal od iného občana, nemal by som výstredné oblečenie, ani správanie , ani auto ... nič ... a mal by som čas chodiť po krajinách a sledovať rôzne zaujímavosti a kultúry..
niektorých kamarátom som slúbil peniaze takže by som to splnil a finančne im pomohol (sumy by sa pohybovali od 100 000 +)
v rodine by som daroval po miliónoch ... no pri niektorých ˇčlenoch opatrne pretože viem ako zaobchádzajú s peniazmi .. čiže by som dal príkaz na mesačné ,,platy,,
.. no a keby aj ten milión iba stačil by mi na slušný život ... vedel by som si ho prerozdeliť (v menšom merítku ale samozrejme vedel a všetko by bolo hneď krajšie
@melancholik vidim, ze to uz mas celkom dobre premyslene len ci by po tebe neisla mafia tie aplikacie su inac dobry napad ale vedecky vyskum na sukromne ucely? wut? a nejaka charita? dobre, budem na to myslet, kdyby neco, milion hore- dole, vsechny vas zvu (bolek polivka a mozes aj ty na mna D
@melancholik nepočul som ešte takú pi*ovinu že 10 miliónov na priateľov. To fakt? To by som musel mať neviem jakých dobrých aby som dal na nich 10 miliónov, max tak 10000
pol milióna by som si nechala, za pol milióna by som si kúpila lamborghini aventador a za ostatné by som dala opraviť slovenské cesty, až sa tu môžem na ňom vyvážať bez toho, aby mi to udrbalo podvozok
@mayben to by si si zarobila, lebo by si mohla aj robit popri tej kreditke @Dreams155 neda sa povedat, zeby to bol moj sen.. @Vymislinick jeeej dakujem :3 @Alohomora no nevim, ja by som asi peniazky nasmu statu nedala len tak, zas az taky vlastenec nie som
Postavila by som si domček, kúpila 4 kolku pre mňa aj frajera a za zvyšok by sa spravila firma alebo by sa investovalo do niečoho, čo by stále točilo daľšie peniažky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
2) Kreditna karta, z ktorej si stale mozte vyberat kolko potrebujete (na jedlo a listky na bus, vlak by ste dostali peniaze, na bazen, lietadlo by ste nedostali peniaze)
Ja by som bral asi kreditku, lebo mi to príde také viac pohodové, nemusel by som hľadať nikoho kto by tie peniaze spravoval, alebo sa báť, že banka/krajina skrachuje, proste by som mal kreditku a stále by som za ňu dostal všetko čo potrebujem. A keby som nevedel ani tak našporiť na byt, tak by som mohol bývať v hoteli celý život ako frajer.
1. Kupim si vsetko materialne co som kedy chcela (take male blbosti, co mi teraz pridu ako dolezite )
2. Zabezpecim svojich blizkych
3. Nieco z toho investujem (na viac stran)
4. Dam na sporenie
5. A dam vela vela vela peniazkov na zvieratka v nudzi :3
potom by som kupil ornu pôdu od zahraničnych firiem keď je ten štát tak velmi rozpredany.
A pre seba tak bezne veci dom, a vela cestoval do zahranicia a velmi sa mi páči auto Tesla! ale važne okolo 100 000€ to by som za to nedal pokial nemam peniaze na vyhadzovanie
a este aj volaky utulok, pomoc zvieratam a podobne.
@lacius ked len 1000 € to ti mozem dat hned na ruku. ta nechod tu a problem solved
Suhlasim s @Limej dobry postup len skor ako zvieratka by som to dala na ludi a na charitu
@Myschka ja by som ich dala Kotlebovi na domobranu
@Torpedo08 nevyhrala som, len ma to napadlo, ze co by som robila s peniazmi
no a chcel by som plnú sumu aby som s ňou mohol disponovať akokolvel a kedykolvek ..
takže pri 50 mil. by som si vyčlenil na seba a svoj život 10 mil. na rodinu 10.mil, na priatelov 1 milión, a zvyšných 30 .. resp. 29 by som rozdelil na 10. miliónov pre moju budúcu rodinu - pre deti (zaobstaral im nehnutelonosti a nejaké možnosti o ktorým by som im povedal až keby dospeli a ja by som usúdil že sú pripravení, psychicky aj fyzicky zvladnuť bohatstvo)
dovtedy by som žil nie o vela lepším životom ako teraz ... samozrejme získal by som hrozne veľa času.. kúpil by som si krásnu chatku niekde v prírode a krásny loftový byt niekde mierne separovaný od mesta, kde by som si to pekne zariadil, kúpil fajn auto a zrejme by som vytvoril softwareovú spoločnosť zameranú na všetky moje nápady softové a aplikácie, najal si tých najlepších z najlepších a dal im prácu ... skúsil by som to aj do operačného systému každopádne .. (financoval by som si aj nejaké vedecké veci pre súkromné účely) no a určil by som si mesačnú sumu z ktorej by som popri týchto veciach žil ... čiže na ulici by ma nikto nerozonal od iného občana, nemal by som výstredné oblečenie, ani správanie , ani auto ... nič ... a mal by som čas chodiť po krajinách a sledovať rôzne zaujímavosti a kultúry..
niektorých kamarátom som slúbil peniaze takže by som to splnil a finančne im pomohol (sumy by sa pohybovali od 100 000 +)
v rodine by som daroval po miliónoch ... no pri niektorých ˇčlenoch opatrne pretože viem ako zaobchádzajú s peniazmi .. čiže by som dal príkaz na mesačné ,,platy,,
.. no a keby aj ten milión iba stačil by mi na slušný život ... vedel by som si ho prerozdeliť (v menšom merítku ale samozrejme vedel a všetko by bolo hneď krajšie
no snažil by som sa žiť v anonymite .. ja chcem mať s ľuďmi pokoj ... čiže by som to nejako vyriešil ..
nejaké milióny by mi určite zvýšili čiže hej aj na charitu by som niečo dal
ale asi skôr 1.
bo chcem pekné cecky
medzi tie dve malé susediace v jej nicku.
Takéto:
@Dreams155 neda sa povedat, zeby to bol moj sen..
@Vymislinick jeeej dakujem :3
@Alohomora no nevim, ja by som asi peniazky nasmu statu nedala len tak, zas az taky vlastenec nie som