čo je ale zlé, raz v lete som bola na pár dní pri jednej priehrade, a tam sú také stánky, klobáska, pivko, biliard, terasa atď...no a na wckach som zbadala takéto podobné hovado...neviem ci som v zivote rychlejsie utekala...brrr
ehm, ako prve by sa dostavila zvysena tepova frekvencia s milisekundovym zmeravenim...nasledovana cca 70db vreskotom ...hodenim pohara o zem...keby sa to ONO hybalo, asi by som este nabrala odvahu sa k tomu priblizit a zaslapnut to ...ak by sa nehybalo, tak pre istotu by som to zaslapla aj tak...potom by nasledovala triaska a potom ukludnenie...mozno o mesiac v ramci postraumatickej poruchy by mi mohlo prist zle napr. pri konzumacii podobneho napoja...a nasledne by mohlo prist zle ostatnym
...ale né.. však by som to vyliala a tým to končii...
a je dosť možné, že by som sa zľakla..i keď sa pavúkov nebojiim..no v prvom momente by som tak možno zareágovala..priipadne by som pustila šialku na zem ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
čo je ale zlé, raz v lete som bola na pár dní pri jednej priehrade, a tam sú také stánky, klobáska, pivko, biliard, terasa atď...no a na wckach som zbadala takéto podobné hovado...neviem ci som v zivote rychlejsie utekala...brrr
ja by som to s chladnou hlavou hodil po casnikoch
Inak by som rozmýšľal či sa jed môže vylúhovať z pavúka.
...ale né.. však by som to vyliala a tým to končii...
a je dosť možné, že by som sa zľakla..i keď sa pavúkov nebojiim..no v prvom momente by som tak možno zareágovala..priipadne by som pustila šialku na zem ...