@trdelniiiq to s tým veľa jedol....ono to podľa mňa nebude také ľahké, ak budeš naozaj sám na Zemi, pretože si budeš musieť pestovať sám zeleninku, ovocie, obilie a všetko to spracovať a nakoniec ti popri tom zostane asi len veľmi málo času na jedenie samotné a po čase asi aj zabudneš na gurmánske prežitky, lebo ťa to sústavné lovenie čerstvých rýb a vypekanie chleba asi dosť vyčerpá. Si predstav, koľko ľudí skutočne stojí za jedným tvojim obedom.
prdel by som nahlas o 106, potom grgal, krical, nadaval, honil si kade tade....kadil kludne na ulici a zil kocovnym zivotom, kazdy tyzden ine mesto, iny dom, vyzieranie novych zasob....hmmm..dalo by sa tak zit mozno polroka a potom by mi hrablo
Spočiatku by som si to určite užíval ale ako sa poznám potom by ma nutkanie dotlačilo k tomu aby som začal študovať genetiku a snažil sa stvoriť ďalších ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
pure oooopins
Možno by si už nežil.
Ja by som sa pozeral
Inak by som cestoval po planete ved čo iné by mi ostávalo
Inak touto problematikou sa zaujíma jeden seriál čo chodí na Foxe už ma 2 serie , chlap ostane jediný na planete
Nasťahuje sa do sídla a ked mu prestane fungovať záchod tak začne srať do bazénu
Aha
No ako by sa volal takýto seriál asi
The Last Man on Earth 2015
vela by som cestoval a objavoval
@2 9 @danpatic kus nezmyselné (hodne), vynášat všetky veci von z obchodov v ludoprázdnom svete..